Svenska Bil >> bilentusiaster >> exotiska bilar >> Content

Hur identifierar jag en BMW 325i?

BMW 325i är en produkt av BMW: s mytomspunna "M Division", som är ansvarig för många minnesvärda bilar och, som av 2010, producerar för närvarande BMW M3. Den senaste inkarnationen av 325i är annorlunda på flera sätt när du ser på det och köra det, omedelbart indikerar att du är i en BMW 325i. Instruktioner
1

Titta på sändningen. BMW 325i levereras med en sexväxlad manuell växellåda. Det är i allmänhet uppenbart när man tittar på bilen som backslaget separerar längst till vänster, med de övriga sex växlarna stigande från övre vänstra till nedre vänstra sedan upp till toppen-mitten och så vidare.
2

Kontrollera spec sheet du fått av återförsäljaren eller på Internet för vissa elektroniska funktioner. Den här bilen har låsningsfria bromsar (ABS), automatisk stabilitetskontroll (ASC), kurvtagning broms kontroll (CBC), dynamisk bromskontroll (DBC), elektronisk bromskraftsfördelning (EBD) och motorns dra momentreglering (MSR.) Addera 3

Använd kontroll parkeringsassistansen (PDC.) Denna funktion ställer in BMW 325i från många andra bilar. Det är en sensor på baksidan av bilen som talar om hur nära du är till en annan bil medan parkering, i form av en alltmer alarmerande signal.
4

Test start mekanismen. Ett sätt på vilket BMW 325i skiljer sig från många andra motorfordon är att den inte startar genom att vrida en nyckel. Du kommer att se ett "Start /Stop Engine"-knappen på instrumentbrädan som styr tändningen.
5

Titta efter underhållning utrustning i inredningen. BMW 325i innehåller en ingång poäng för iPods och MP3-spelare, en sex CD-växlare och ett högtalarsystem med sex högtalare runt interiören.
6

Titta på längden av bilen. Det är en ganska lång maskin, mäter in på 4531 mm, vilket är en längd speciellt till BMW 325i.
7

Räkna dörrarna. Till skillnad från många av de sportigare modellerna BMW producerar, är BMW 325i en femdörrars bil som möjliggör bekväm tillgång till fram-och baksidan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/exotic-cars/92486.html

Previous:
Next:

exotiska bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.