Svenska Bil >> bilentusiaster >> Collectible Cars >> Content

Hur får Uppsamlingsplåtar

Uppsamlingsplåtar finns specialitet registreringsskyltar främst används för att särskilja en samlare bil, klassiska fordon eller antik bil från andra bilar. De är också kallas vintage registreringsskyltar eller antika registreringsskyltar i vissa stater. Fordonet måste uppfylla den samlare status för att kvalificera sig för kollektorplåtar, och dessa krav varierar från staten. Förare av klassiska fordon kan också dra nytta av kollektorplåtar av potentiella besparingar Bilförsäkringar som kan uppstå. Collector fordon med kollektorplåtar har oftast en lägre försäkringspremie än vanliga fordon. Saker du behöver
Ansökan om Collectors License Plate
Ansökningsavgift betalning
Visa fler instruktioner
1

reda din statens krav för ditt fordon för att kvalificera sig som en samlare eller vintage bil, kontakta din lokala avdelning av motorfordon, eller DMV, för att få denna information. Den standardkrav är för fordon som är 20 år eller äldre. Men detta varierar från delstat till stater med vissa stater kräver att fordon som är över 25 eller 30 år gammal.
2

Ge alla styrkande handlingar som krävs av din lokala DMV som måste lämnas in tillsammans med din ansökan så som ditt Certificate of Title.
3

Besök din lokala DMV och få ett program för samlare registreringsskyltar formulär. Fyll i formuläret och betala ansökningsavgiften då ansökan lämnades in.
4

Skaffa försäkring för fordonet när du får din nya uppsamlingsplattor licens.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/collectible-cars/91477.html

Previous:
Next:

Collectible Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.