Svenska Bil >> bilentusiaster >> Bil Shows >> Content

Atlanta dra remsan bilen visar

Miljontals människor flockas till bilen visar varje år att hitta sin favorit trimmad bilar, njut lite spänning och underhållning eller att skriva sin egen hot rod i en tävling. För Georgien invånare, har Atlanta Dragway en 2011 schema säker på att behaga alla. Dess 1/4-mile asfalt dra remsan erbjuder dragracing på sitt bästa och visar bil som inkluderar import, muskelbilar och dragsters jet. Import Face-Off

Import Face-Off händelsen kommer till Atlanta Dragway den 27 mars 2011. Denna show har en heldag av aktiviteter som inkluderar en bil, lastbil och bike show, 1/4-mile dragracing och en mängd olika tävlingar och utställningar. Spectator är $ 17 och barn under 10 är gratis. Bil och konkurrens anmälningsavgifter är $ 25, men det är gratis att gå in i "Burnout" tävling. Addera NMRA-NMCA National Drag Racing händelse

National Mustang Racers Association och National Muscle Car Association årliga dragracing evenemang (NMRA-NMCA) anländer till Atlanta Dragway April 15-17, 2011. Detta är två händelser som rullade in till priset av en. Fånga NMRA s all-Ford klasser tävling tillsammans med NMCA berömda Chevy vs Ford vs Mopar striden. Denna händelse kan du tävla din gata bil i en nybörjar klass. "Öppna Comp," "Modulär Muscle" och "Super Stang" är några av de klasser avsedda för nya åkare. Ta och visa din USA-tillverkade muskelbil, hot rod, lastbil eller specialitet fordon för en chans att vinna över 50 utmärkelser varje dag.

NMRA-NMCA ritar en mängd olika lager, modifierad muskler och prålig, men vackra samlarobjekt bilar och hot rods från hela landet. Denna händelse är också värd en av de största delarna swap möter i USA Tillverkarnas halvvägs är "platsen" för att hitta en del på prestanda delar du behöver för din muskelbil eller hot rod. Det finns också en begagnad delar byta om du är i behov av en del som är svårt att hitta. Biljetter varierar från $ 25 för en dag åskådare pass till $ 150 för en NMRA heads-up dragrace deltagare.
Koss Motorsports östkusten Show 'N Go
< p> De Koss Motorsports East Coast Show 'N Go Tour kommer till Atlanta dra remsan den 7 oktober 2011. Showen kommer att täckas på Connection TV. Detta är en bil show med 125 plus klasser konkurrens och en sann ljudtrycksnivå (SPL) ljudet. The Show 'N Go är öppen för alla antikviteter, klassiker, gatastänger, lastbilar, motorcyklar och klassiker sport. En $ 30 anmälningsavgiften ingår en entré. Allmän antagning är $ 15. Denna händelse har roliga körningar, dragracing ett mat-ätande tävling, luft horn och "hot bods" tävling, bandkampen och spel klubb.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-shows/100499.html

Previous:
Next:

Bil Shows

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.