Svenska Bil >> bilentusiaster >> Bil Shows >> Content

Bil Shows i Orange County, Kalifornien

Besökare till Orange County kan njuta av vackra stränder, milda väderförhållanden, fina restauranger, och några av de bästa bilen visar i landet. Anpassade, klassiker, vintage och antika bil visar dra publik av tusentals varje år. Många av de visar är ideella välgörenhetsevenemang fokuserade på att ge familjen orienterade verksamheter samt låta bilägare att visa sina fordon för utmärkelser. Dessa över generationsgränserna shower ger underhållning för alla. Orange Plaza Car Show

Orange Plaza Car Show hålls i Orange, Kalifornien är värd Orange Sunrise Rotaryklubb och drar ca 15.000 utställare och åskådare varje år. Bilarna på skärmen är begränsad till pre-1975 gatastänger, anpassade och klassiska modeller. Troféer och utmärkelser ges till anmälda deltagare. Anmälningsavgiften är $ 40 för alla som vill delta och bedömas. Denna händelse är avsedd för hela familjen med ingen inträdesavgift för åskådare, och lokala företag välkomna besökare. Intäkterna från bilmässan gynna det lokala YMCA genom Orange Sunrise Rotaryklubb. Addera Muckenthaler Motor Car Festival

Denna bil festivalen presenterar två dagar av bil displayer, unik matupplevelser, levande musik och en speciell galleri show av bil-tema konstverk. Faktureras som det äldsta och vackraste bilmässan i North Orange County, presenterar den finaste klassikerna från bilindustrin. Registreringen är $ 30 för bilar och $ 15 för motorcyklar. Bilarna visas över ett område som överstiger 8 tunnland. Hot rods och Concours d'elegance fordon kommer att vara tillgängliga för visning. Bilar sträcker sig från dem som går tillbaka till 1900 i alla kategorier. Alla intäkter från showen gynna Muskenthaler Cultural Center.
Megular s Orange County Get Together

Costa Mesa är värdstad för en inomhus bil show som visar olika unika fordon. Alla märken, årtal och modeller av amerikanska bilar kommer att visas. Traditionella aktiviteter inkluderar säljarens utställningar, levande underhållning, den berömda kryssningsrederi och även en utomhus halvvägs för familjeunderhållning. Anmälningsavgiften är $ 60 för helgen. Allmän antagning är $ 15 för vuxna.
Lördag Sunrise Car Cruisers

Enligt Huntington Beach hemsida, är detta förmodligen den bästa gratis bilmässan i världen. Den har hållits varje lördag morgon i ca 20 år. Många klassiska bilägare träffas för att besöka, visa upp sin åkning och ha en bra tid. Woodies, råttastänger, anpassade roadsters och Chrysler konceptbilar är höjdpunkten av veckans kryssningar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-shows/100451.html

Previous:
Next:

Bil Shows

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.