Honda ZC Specifikationer

Honda ZC Engine producerades av Honda för Honda CRX Från 1990 till 1993 , och är fortfarande ofta används för att montera motorer i bilverkstäder idag . Den ZC motorn är mycket lik Hondas D- motorer i serie , och är märkta JDM att återspegla den japanska ursprung, i vilka de är byggda . Funktioner

ZC är en populär Honda motor på dagens marknad . Den ståtar med en 1590 cc cylindervolym och A137 vid 6.800 rpm kapacitet. Motorns vridmoment är 108 vid 5,7000 rpm och kompressionsförhållandet är 9.5.1 .
Kamaxel

Honda ZC motorn består av ett 75mm hål med en 90mm stroke . Utformningen av kamaxeln karakteriseras som DOHC och SOHC . Den består inte av ett ventilsystem . Honda ZC motorn är känd för sin förmåga att öka bil och vridmoment prestanda .
Sports Car

ZC motorn vanligtvis används på sportbilar , såsom som Honda CRX och Honda Civic Si . Den består av kupol - formade kolvar och stavar . Stränga Emissionsstandard testprogram gör att många fordon med ZC motorer i Japan har lett till begränsad körning och inköp av motorn . Många motorer kan ha någonstans mellan 10.000 till 35.000 miles på motorn .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99830.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.