VW Westfalia Specifikationer

Volkswagen Westfalia (ofta förkortat enkelt som VW Westfalia) var en typ av husbil (fritidsfordon) som tillverkades från början av 1950-talet fram till 2003. Volkswagen Westfalia tillverkades av Wolfsburg, Tyskland-baserade bilföretaget Volkwagen. Olika specifikationer är förknippade med VW Westfalia, vilket var en Volkswagen Typ 2 konvertering fordon. Motor

Volkswagen Westfalia har en fyrcylindrig, luftkyld motor. Fyrcylindriga motorer består av vattenkylda cylindrar, vilka alla är belägna i en rak rad, genom vevhuset. Cylindervolym är en term som refererar till motorns cylindrar totala volymer. Motorn förskjutning av Volkswagen Westfalia är 1,493 kubikcentimeter. Hästkrafter ger en rating på utförandet av en motor. Den hästkrafter av husbilen är 67 vid 4.000 rpm (varv per minut). Fordonet har en manual, fyrväxlad växellåda.
Dimensioner

Volkswagen Westfalia totala längd är knappt 180 inches. Den totala höjden på sommarlägret är drygt 72 inches, medan den totala bredden är nästan 73 inches. Uttrycken "ride höjd" eller "markfrigång" beskriva det totala utrymmet mellan botten av husbil ram och däckets bas. Resan höjd Volkswagen Westfalia är 7,5 meter. Ordet "hjulbas" beskriver avståndet i totalt från mitten av de främre och bakre hjulen. Hjulbasen på husbilen är lite under 97 inches.
Övriga funktioner

Några andra anmärkningsvärda funktioner som ingår i Volkswagen Westfalia husbil inkluderar mörkläggningsgardiner , overhead skåp, två fällbara bord, utanför el och vatten hook-ups, spegel, kläder stuvutrymme, garderob med tre hyllor, flyttbara insektsnät, vattentank, diskho, brandsläckare och queen size-säng. Dessutom är baksätet av fordonet som kan vika in i en andra standard, queen size-säng samt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99644.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.