Hur du importerar en Alfa Romeo

Så, du är utomlands och du har hittat den italienska bilen av dina drömmar. För att få det tillbaka till USA, finns det en hel del hoop-hoppning att du måste gå igenom. Att veta vilka steg du måste ta i förväg kommer att göra transaktionen smidigare. Här är hur du importerar en Alfa Romeo. Instruktioner
1

Kontrollera att Alfa Romeo möter nuvarande amerikanska emission, stötfångare, och säkerhetsnormer. Fordon som importeras till USA som inte uppfyller dessa normer måste omedelbart bringas i överensstämmelse, exporteras eller förstörs.
2

Kontrollera att fordonstillverkaren fäster en dekal på bilens framruta som hävdar att USA: säkerhets-och miljökraven är uppfyllda. Denna dekal måste vara på engelska. Utan klistermärke, skall ett brev erhållas från Naturvårdsverket hävdar att utsläppsnormer har uppfyllts. Ha underredet för din Alfa Romeo rengöras grundligt innan den levereras till avlägsna
3

främmande mark, som är på uppdrag av US Department of Agriculture. Hitta ett företag att leverera din bil tillbaka till USA
4

Du måste veta det exakta datumet för ankomst för att ordna med tullen till klara det. Du kan också betala för att ha en tull mäklare hanterar din bils inträde i landet.
5

Samla all nödvändig dokumentation för tullen. Detta inkluderar original köpebrev för bilen, rederiets konossementet och fordonets utländska registreringen.
6

Applicera din $ 400 befrielse dollar tullen mot plikt din Alfa Romeo. Detta kan göras så länge du är en amerikansk medborgare, var bilen köpts under din nuvarande utländska besök och fordonet är för personligt bruk.
7

Betala resterande tullar på ditt fordon. Det kommer generellt att vara 2,5% av inköpspriset för bilen (minus $ 400 undantaget).
8

fil en DOT HS-7 formuläret med US Department of Transportation när fordonet anländer. Denna blankett bekräftar att fordonet uppfyller gällande säkerhets-och normer stötfångare.
9

Kontakta din lokala DMV för att ta reda på de riktlinjer och rutiner för registrering av en utländsk bil och få tillfälliga taggar.

10

Se till att din bil är fri från personliga saker innan sändning. Alla objekt kvar i den måste förtullas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/98702.html

Previous: No
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.