Hur man identifierar GM Hoods

Baserad i Detroit, Michigan, General Motors har varit en stapelvara i amerikanska tillverkade varor sedan 1908. Företaget sysselsätter mer 209.000 människor över hela världen och säljer sina fordon i 31 olika länder. Identifiera huven på en bil du misstänker har tillverkats av GM kan hjälpa dig att välja ut rätt märke nästa gång du är i marknaden för en bil. Det finns en flera varumärken under GM namn. Instruktioner: Aktuellt varumärken
1

Undersök GM huven för en symbol som ser ut som ett gement "t", med sidor som är längre än symbolens höjd. Identifiera fordonet som en Chevrolet modell om du hittar denna symbol.
2

Undersök GM huven för bokstäverna "GMC." GMC producerar generellt lastbilar och tyngre terrängbilar.
3

Undersök GM huven för främst rött och gult åttasidig emblem, med små fläckar av rött, blått och svart. Identifiera fordonet som en Cadillac, om du hittar denna symbol.
4

Undersök GM huven för en symbol med tre triangelformade föremål som pekar nedåt. Identifiera fordonet som en Buick modell om du hittar denna symbol
Out-of-Production Varumärken:. Oldsmobile, Pontiac och Saturn
5

Undersök GM huven för en horisontellt oval symbol med en diagonal linje genom centrum. Förekomst av denna symbol skulle indikera en Oldsmobile.
6

Undersök GM huven för en nedåtpekande trekantig symbol. Förekomst av denna symbol skulle indikera en Pontiac förädlad bil.
7

Undersök GM huven för en symbol med två vänster pekar parabler som skär. Förekomst av denna symbol skulle indikera en Saturn-tillverkad bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/100144.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.