Hur man installerar ett baksäte i en Jeep Wrangler

Jeep Wranglers har fler löstagbara delar än de flesta traditionella bilar. Du kan ta bort den övre, dörrarna, fönstren och även i baksätet på din Wrangler med relativt liten ansträngning. Men ibland kan du behöva sätta några eller alla av dessa bitar tillbaka in i fordonet. Du måste sätta baksätet på din jeep om du vill ta mer än en vän med dig på en resa, till exempel. Instruktioner
1

Rengör baksidan av jeep och se till att fästena som håller baksätet på jeepen är rent och fritt från skräp. Du hittar dessa fästen på vardera sidan av golvet bakom framsätena, innanför den bakre hjulhusen.
2

Lyft baksätet i Jeep. Det blir lättare för dig att manövrera och se vad du gör om sätet nedfällt. Kontrollera att sätet spännen faller på insidan av sätet istället för att peta ut på baksidan där de inte kan användas.
3

Lower ena sidan av sätet så att metallen stift på botten av sätet kommer att införas i fästet. Det kommer att klicka på plats när det går till rätt plats i rätt vinkel.
4

Sänk den andra sidan av sätet nedåt jämnt så att hårdvaran kommer att klicka på plats i hållaren. När sitsen är korrekt installerad, kommer det inte vicka. Du kan testa det genom att knuffa lätt mot ryggstödet. Om det rör sig, är det inte korrekt installerad. Om det inte rör sig, drar ryggstödet till upprätt läge.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99223.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.