Svenska Bil >> bilentusiaster >> Bil Klubbar >> Content

Naples, Florida, Car Show

Om du älskar promenader genom rader av klassiska och muskel bilar, då Naples, Florida, är platsen att gå. Flera bilar klubbar i området, inklusive West Coast Muscle Car Club och Corvetter i Neapel, samlas för att visa upp några av de bästa bilar de har. Bilar på displayen innefattar sådana som har byggts från grunden, renoverade och hållas i åtanke skick. Många av dessa klubbar och andra lokala organisationer använder bilar visar som ett sätt att samla in pengar till lokala välgörenhetsorganisationer. Bilar på Fifth

Sluta med de årliga Bilar på Fifth händelse där ivrig samlare av exotiska och klassiska bilar träffas för att visa upp sina kollektioner. Varje år finns det cirka 400 bilar tillgängliga för de tusentals entusiaster för att checka ut. Allt från muskel bilar, klassiker, exotiska och Ferraris finns utställda under denna bilutställning. Denna pengainsamling händelsen, som sponsras av Neapel Ferrari Club, är att gynna Eden i Florida, en ideell organisation för att hjälpa dem med autism. Händelsen inträffar årligen i februari längs Fifth Avenue South i centrala Neapel.
Corvetter i Neapel

Medlemmarna i ideell organisation, Corvetter i Neapel, sätter på en årlig fundraiser bilutställning för att gynna Gabriel House för övergivna och förskjutna barn. Händelsen inträffar i början av januari och har hållits på olika platser såsom Riverview Corporate Center och Harley Davidson i Fort Myers Beach. Mer än 100 Corvette ägare samlas för att visa upp sina klassiska korvetter och dela historier om att köpa och renovera sina bilar.
Kiwanis Club of Marco Island Car Show

Varje år i början av februari, håller Kiwanis Club of Marco Island en pengainsamling bilutställning fyllt med kul för hela familjen. Mer än 100 bilar finns att beskåda på händelsen, plus det finns levande musik, förfriskningar och aktiviteter. Alla intäkter är att gynna program för barn Marco Island. Addera West Coast Muscle Car Show

Lokala bilentusiaster samlas med sina muskelbilar vecka Thanksgiving på Bebådelsen Circle i La Piazza, Ava Maria i Neapel. Sluta med att kolla in några lokalt ägda kryssare och stavar gata, inklusive T-hinkar. Cars presenterade inkluderar Camaros, Corvetter, GTO, Chevelles och Chevy Bel Air. Evenemanget är värd västkusten Muscle Car Club, som också är värd en årlig Bil, Lastbil och Bike Show i mars.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-clubs/98695.html

Previous:
Next:

Bil Klubbar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.