Svenska Bil >> bilentusiaster >> Bil Klubbar >> Content

Bil Drifting Explained

Bil drifting började i Japan som en tävling mellan bilentusiaster genom böljande kullar och krånglig terräng utanför storstadsregionerna Tokyo och Osaka. Dess popularitet har ökat i USA under de senaste 10 åren och har även varit föremål för storfilmer som "The Fast and The Furious," "Tokyo Drift" och har även gjorts i populära tv-spel. Komma Sideways

få din bil i sidled samtidigt som din drivkraft är målet och det kräver en hög nivå av skicklighet och en hel del övning. Du måste lära dig att flytta vikten på fordonet så att de bakre däcken kan tappa greppet och spinn, föra bilen i sidled. När du blir mer bekväm med fysiken i sporten, kommer du att utveckla din egen stil. Det finns en mängd olika tekniker som du kan använda, några grunderna inkluderar broms drifting och koppling drifting

Brake driver vanligen sker vid inträdet i hörnet och dra E-bromsen för att låsa bakhjulen och sedan styra. i sin tur, medan den bakre änden av bilen går fri och sparkar ut i sidled. Denna teknik kan också tillämpas på långa straightaways med en hög hastighet, att dra i E-broms och reser sidledes in i svängen.

Koppling drifting använder en teknik som är vanlig i roadracing, läka-tå-nedväxling . Det är när du trycker på kopplingen med vänster fot samtidigt som brytningen med tårna på höger fot och varva med RPM med din läka medan nedväxling. Utfärdat i hörnet, kommer detta att undvika en ryckig nedväxling och flytta vikten av fordonet gör det möjligt att komma åt sidan. Denna teknik är mer avancerad och tar massor av praxis.
Försiktighetsåtgärder
p Alla av den praxis som du behöver för att fullända din drifting teknik bör göras på ett öppet område , fritt från andra fordon. Lämpliga säkerhetsåtgärder bör göras för att säkra både din egen säkerhet och andra personer och fordon i området. Olika racing och körskolor i hela landet kan ge avancerad undervisning samtidigt som en säker miljö.
Konkurrens

Drifting tävlingar har vunnit popularitet i USA i de senaste fem åren. Händelser sker på en sluten kurs och till skillnad från traditionell racing är vinnarna väljs inte på som slutar först men baserat på en kombination av tid och stil. Avrundar kan hållas med solo körningar eller med flera bilar, bedöms utifrån deras koreografi och utförande. Formula Drift är den mest framgångsrika sanktionera kroppen för avdrift tävlingar. Inte bara har de iscensatt tävlingar, de har expanderat sporten genom utställningar som kombinerar populära Drifters och racers vanliga.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-clubs/98648.html

Previous:
Next:

Bil Klubbar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.