Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Lease Buyout >> Content

Hur man förhandlar en Utbetalning Auto Lease

Det enklaste sättet att köpa din hyra är att kolla ditt kontrakt och se vad bilens restvärde är. Kontrollera att siffran mot vad din bil är för närvarande säljer för, och om det är samma eller lägre skulle det vara en bra idé att köpa. Om däremot, är din restvärde mycket högre än det aktuella marknadsvärdet, då kan du alltid försöka att förhandla med din bank för att köpa bilen för ett lägre pris. Vissa banker kommer att vara överseende och förhandla, andra inte, men det är alltid värt ett försök. Saker du behöver
Vehicle restvärde
Computer
Visa fler instruktioner
1

kolla på nätet och ta reda på vad din bil idag säljer för med liknande alternativ och körsträcka i ditt område. Använd sajter som autotrader.com, edmunds.com och craigslist.com att ta reda på vad en jämförbar bil som säljs för både privat fest säljare och återförsäljare. Också, kolla vad din bil idag skulle sälja för på auto auktion. Kelly Blue Book: s "andrahandsvärde" som är så nära du kan komma till auktionen värdet av ett fordon.

I de flesta fall, om kunden inte köper en bil direkt, kommer banken att leverera leasa tillbaka till en auktion blocket och ta vad den aktuella grossistmarknaden värdet på fordonet. Att veta både vad bilen säljer för privat och vad det säljer för på auktion kommer att ge dig en bra utgångspunkt för att förhandla med banken.
2

Ring finansiellt institut som håller din hyra och berätta ni är intresserade av att köpa din bil på hyresavtalet slut. Om din restvärde är högre än vad bilen säljer för på den öppna marknaden, berätta för din representant som du vill betala X antal dollar (vad marknadsvärdet är). Om din representant säger att hon kommer att låta dig veta, sedan ge henne cirka fem arbetsdagar att komma tillbaka till dig. Hon kommer att behöva tala med rätt personer för att få din förfrågan möttes.
3

Vänta på din bank för att komma tillbaka till dig med en offert. Det erbjudande som de skickar till dig kan vara det du bett om eller det kan vara lite mer. Hursomhelst, har du fortfarande ett lägre pris än din ursprungliga restvärde och, viktigast av allt, de pengar som du sparat kvar i fickan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/lease-buyout/89748.html

Previous:
Next:

Lease Buyout

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.