Hur du justerar en Detroit Insprutare

Spridare är en del av Detroit Diesel bränslesystemet. Bränsle dras från bränsletankarna av bränslepumpen. Efter bränslet lämnar bränslepumpen den skickas till bränslefiltret. Efter att ha passerat genom bränslefiltret bränslet skickas sedan till bränsleinsprutarna. Eftersom injektorer är ständigt i rörelse sprutning bränsle i cylindrarna under intaget cykel hos motorn, kommer de att misslyckas så småningom under motorns hela livslängd. Efter byte misslyckade injektorer de kommer att behöva ställas in på korrekt kalibrering. Saker du behöver
3/4-tums breaker bar
Mätur med piedestal
Ratchet skiftnyckel
Metric och standardstorlek uttag
Allen skiftnycklar
Visa fler instruktioner
Ställa Detroit Diesel injektor
1

in 3/4-tums breaker bar i fyrkant hålet i mitten av motorns vevaxel remskiva. En 3/4-tums Ratchet kan ersätta den breaker bar.
2

Tryck nedåt på breaker bar att rotera motorn. Beakta cylindrarna och notera när den första insprutningsvipparm börjar att pressa på en av injektorn kolvarna. Detta kan hända på någon av de sex cylindrarna. Var säker på att avgaserna och intag ventiler är i ett stängt läge för denna cylinder. Stoppa roterande motorn.
3

Ställ en mätklocka och piedestal ovanpå injektorn kamrullen på injektorn vipparmen som först deprimerad injektorn kolven. Göra justeringar i sockeln för att säkerställa att det är på sin högsta höjd.
4

Vrid motorn sakta gång med 3/4-tums breaker bar. Fortsätt att vrida motorn tills ratten visar inte mer uppåt hiss. Maximal lift visas när nålen i ratten indikatorn slutar rotera.
5

Lossa låsmuttern av injektorn justerskruven med en spärr och uttag. Bara Lossa muttern två hela varv. Sätt en insexnyckel i huvudet på justerskruven och dra åt till 40 tum-pounds.
6

Lossa samma justerskruven igen med insexnyckel genom att backa bort 3/4-turn. Använd en spärrnyckel och uttag för att dra åt muttern justerskruven mellan 30 och 35 fot-pounds. Den injektorn är nu inställd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144195.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.