Hur Blanda jag Dually däck?

Tunga lastbilar och kommersiella fordon ibland är utrustade med sex däck, med två däck på framsidan av fordonet och två dubbla uppsättningar på den bakre delen av fordonet, allmänt känd som "dually däck . " Tunga lastbilar är utrustade med dubbla bakhjul för att hjälpa till att bära tunga bördor. Traktor-trailer och kommersiella lastbilar är utrustade med de dubbla däcken att hålla lastbilen flyttar om en av de bakre däcken blåser ut eller går platt. Saker du behöver
hydraulisk domkraft
Däck Tool Review Krita
två pallbockar
Visa fler instruktioner
1

Mark varje däck med en bit krita. Mark vänster eller höger, fram eller bak, och inuti eller utanför för de bakre dubbla däcken. Markeringarna kommer att se till att däcken inte blandas ihop under förändringsprocessen.
2

Placera hydraulisk domkraft i ett fast plant plats bredvid höger bak inuti däcket. Höj bakdelen av trucken upp och omedelbart lägga jack ställning i ett fast plant plats av domkraften. Stödbenet kommer hjälpa till att hålla bilen på plats. Använd däck verktyg för att lossa Lugnuts på höger bak inuti däcket. Ta bort Lugnuts och dra bort däcket.
3

Sätt höger bak inuti däcket som du tidigare tagit bort på klackarna där du tog bort den främre högra däcket. Skruva Lugnuts igen. Använd däck verktyg för att säkra Lugnuts. Ta bort stödbenet framifrån bara.
4

Placera hydraulisk domkraft tillbaka under den bakre högra sida. Använd däcket verktyg för frigörande av Lugnuts på baksidan precis utanför däcket. Ta bort den bakre precis utanför däcket och lägg dem på klackarna på höger bak inuti däcket. Skruva Lugnuts igen. Använd däck verktyg för att säkra Lugnuts. Ta inte bort det bakre uttaget stå ännu.
5

Place fronten bort däcket på klackarna för bakre höger utanför däcket. Skruva Lugnuts igen. Använd däck verktyg för att säkra Lugnuts. Ta bort det bakre stödbenet och hydraulisk domkraft.
6

Upprepa rotation processen för vänster främre och bakre däck. Processen kan ses visuellt i "Dually Mönster däckrotation" (se referenser).

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144092.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.