Instruktioner för installation Brake Control på en F-150

En broms controller är en elektronisk apparat som automatiskt koordinerar ett dragfordon bromsar med en släpvagnens elektriska bromsar så de två systemen fungerar tillsammans när dragfordonet bromspedalen används. Vissa lastbilstillverkare erbjuda möjligheten av en integrerad broms controller från fabriken. Men det finns många Ford F-150 lastbilar som kräver installation av en eftermarknad broms controller för att styra bromsarna på släpet bogseras. Saker du behöver
Brake controller Begagnad Ford F-150 broms controller
adapternätet Handhållna borrmaskin
1/8-tums borr
stjärnskruvmejsel Sida 2 8 - tums buntband
Visa fler instruktioner
1

Välj en monteringsplats där bromsen regulatorn inte stör användningen av bromspedalen eller gaspedalen och de fall där kontrollenheten är lättillgängliga i händelse av att regulatorn måste aktiveras manuellt.
2

Placera regulatorn fäste på den valda platsen och markera de två monteringshålen.
3

Borra två hål med 1/8 tum borr, var noga med att inte borra i något bakom monteringshålen, såsom ett kabelnät eller värmeslangen. Montera regulatorn monteras med de medföljande skruvarna.
4

Fäst adapternätet till bromsen styrenheten. Selen anslutningen är på baksidan av regulatorn.
5

Montera styrenheten på fästet med de medföljande skruvarna. Beroende på placeringen av styrenheten får en knubbig stjärnskruvmejsel krävas för att säkra kontrollen till konsolen.
6

lokalisera fordonet fabrik broms sele controller anslutning. På 1997 och nyare F-150s, är sambandet sele plug vanligen grå till färgen och ligger bakom OBD-II-kontakten, som ligger längst ner i instrumentbrädan ovanför gaspedalen. Anslut adapternätet till fabriken broms controller stickpropp.
7

Fixera överskjutande ledningar adapternätet med buntband så att ingen del av selen kan gnugga på någon metall kanter och selen inte stör med pedaloperation.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144075.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.