Hemlagad flaket Lagring

sängen av en pickup kan ibland blir en catchall för verktyg, förnödenheter och andra objekt du Haul på en regelbunden basis. Om sängen området blir rörig, men det kan bli farligt. Verktyg och andra objekt som inte är ordentligt säkrade kan flyga genom luften i en olycka eller om du måste bromsa plötsligt. En hemmagjord lastbil säng lagring bin kan hjälpa dig säkert säkra din last samt organisera dina verktyg och förnödenheter. Saker du behöver
Måttband
Plywood
Cirkelsåg
Sandpapper
Paint
Penslar
Fyra Inch Nails
Hammer
Skruvmejsel
Två fästen
Två L-fästen
Drill
2 tums borr
2-1/2 tums eller skruvar
Visa fler instruktioner
1

Mät insidan av flaket med hjälp av ett måttband. Du kommer att ha både längd och höjd, så mäta basen av sängen och väggarna säng. Kontrollera att du tar hänsyn till eventuella oegentligheter, inklusive hjulhusen.
2

Överför dina mätningar till en plywoodskiva eller annat träslag. Du måste välja hur bred du vill att dina lagringsenheter till vara och använda denna mätning för att skära träet. Planera för att klippa en topp och botten, med bredd och mätningar längd, och två sidor, med hjälp av höjd-och längdmått. Du behöver också två ändar, som kommer att fastställas av höjden och djupet av lådan.
3

Skär trä med en cirkelsåg enligt dina mätningar. Kontrollera att du bära skyddsglasögon för att skydda ögonen.
4

Slipa ojämna kanter där du gjort din nedskärningar. Du kommer att vilja dina kanter ska gå så smidigt som möjligt för att undvika splitter.
5

Måla trä bitar. Boxen kan också färgas eller lämnas naturligt, men omålat trä kommer att vara mer utsatta för väder och vind. Om du väljer att måla, låta färgen torka innan du går vidare till nästa steg.
6

Placera ut bitarna i lådan på en stor, plan yta. Placera den nedre delen i mitten av ytan, med sidostyckena på vardera sida och fram-och bakst över och under bottendelen.
7

Fäst sidostyckena på framsidan och baksidan bitar med en hammare och spik. Använd fyra-tums spik och utrymme dem ungefär fem inches isär. En hjälpreda som kan hålla bitarna på plats medan du spika kommer att göra detta steg enklare. Fortsätt att spika ihop bitarna tills lådform är klar.
8

Placera underdelen på toppen av den rektangulära lådan och fäst den med fyra-tums spik och en hammare. Använd samma fem-inching avståndet mellan spikar runt hela utsidan av lådan.
9

Fäst upp till boxen med två tunga gångjärn. Använd en skruvmejsel och skruvar som ingår i gångjärnet förpackningen. Installera gångjärnen på insidan av den övre delen och insidan av lådan. Detta steg är lättare med en medhjälpare som kan hålla upp lappar på plats medan du fäster gångjärnen. Varje gångjärn bör installeras ungefär en fjärdedel av vägen in från varje ruta änden resp.
10

Fäst två L fästen till botten av lådan, ungefär en fjärdedel av vägen in på varje sida använder 2-1/2 tums eller skruvar för att fästa dem på plats. Placera lådan i sängen av lastbilen. Borra hål i flaket med en två tums borr där hålen i L-fästet är belägna. Skruva L parentes till flaket med 2-1/2 tums eller skruvar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143931.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.