Förteckning över Peterbilt Semi Motorer Truck Diesel

Peterbilt semi lastbilar dieselmotorer är konstruerade för lätta och tunga lastbilar frakt. Peterbilt lastbilar är en produkt av Peterbilt Truck Company, ett dotterbolag till Pacific Car & Foundry Company, PACCAR. Peterbilt semi lastbilar dieselmotorer produceras under "PACCAR" varumärke serie för Peterbilt modell lastbilar. PACCAR MX-motorn

PACCAR MX-motorn används på Peterbilt diesel lastbilar är avsedd för tunga lastbilar. Den är utformad för att utnyttja av kompaktgrafitjärn (CGI) i dess motorblock och topplock. Den CGI som används är vanligen lättare och starkare jämfört med gråjärn används i konventionella motorer. Dess användning i MX-motorer syftar till att åtgärda vikt känslighet och bättre hästkrafter i förhållande till vikt på Peterbilt dieseldrivna lastbilar samtidigt optimera nyttolasten. En integrerad smörjning modul bestående av filter, termostat och oljekylare är karakteristisk för Paccar MX-motorer. Detta bidrar till att upprätthålla kvaliteten motorolja och förlängning av serviceintervaller för Peterbilt lastbilar.

Körbarhet, PACCAR MX-motorer utnyttjar brutna mössa teknik i vevstakar och viktigaste mössor bärande att leverera skjuvhållfasthet, brett hästkrafter, längre vridmoment samt kurvor makt. Dessa är användbara för Peterbilt lastbil föreställningar Addera PACCAR PX-6 motor

PACCAR PX-6 motor som används på Peterbilt diesel lastbilar kommer med vanliga lastbilsmodeller. Dessa inkluderar modellen 330 och valfri modell 335. Den har en motorstyrka på mellan 200 och 325. Vridmomentet i en PX-6 motorprogram 520-750 foot-pounds. En PX-6 motor som används för Peterbilt dieseldrivna lastbilar är oftast utformade för att ge mer hästkrafter, vridmoment, lastkapacitet och en pålitlig motorprestanda. Det är oftast används på Peterbilt lastbilar i klass 6 medeltunga kategori.
PACCAR PX-8 motor

PACCAR PX-8 motor som används på Peterbilt diesel lastbilar är en medeltunga motor. Det används som en standard motor för modellerna 335 och 340 Peterbilt lastbilar. Den har en duo motorbromssystem med variabel turbo geometri. Motorn har retarderande kraft potential på upp till 125 hästkrafter. Byggt i valfria bromsar ger stegvis bromsning hästkrafter till Peterbilt lastbilar. Motorn är en sexcylindrig typ.

Ytterligare detaljer inkluderar effektklasser från 240 till 330 hästkrafter. Vridmomentet på en PX-8 motor som används på Peterbilt diesel lastbilar intervallet 660-1000 mul-pounds. Kraftiga funktioner tydligt i en PX-8 motorn omfattar utbytbara våta cylinderfoder, by-pass olja filtrering, anhängare rullager, robust armatur och målinriktad kolvkylning. På Peterbilt lastbilar är en PX-8 motor som används tillsammans med en klass 7 chassi med en 8,3 liters kapacitet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142932.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.