Ford 880 Truck specifikationer

Ford 880 dumper tillverkades 1975-1985. Denna tunga lastbilen byggdes för vägbyggen eller min typ av arbete. Ford 880 var avsedd för mångsidighet och styrka. Ford tog behovet dragande kraft i beaktande vid utformningen av Ford 880 dumper genom att installera en manuell växellåda. Ford 880 var en populär lastbil medan den tillverkades, enligt David Thompson med Butler Machinery, och många är fortfarande i bruk idag. Motor

Motorn i Ford 880 dumper är en Caterpillar 3208 motor. Dessa tunga dieselmotorer har ursprungligen utformats för marina applikationer. Men Caterpillar 3208 motor används i flera tunga applikationer såsom dumprar. Motorn är kapabel att 375 hästkrafter och har en mekanisk regulator. Den manuella växellådan har fem hastigheter. Motorns kylsystem beror på tillämpningen där motorn används. I Ford 880 dumper motorn kyls av en oljekylare systemet. Motorn har ett 12-volts elstart.
Fjädring

upphängningssystem för Ford 880 truck är ett fjädersystem i baksätet. Detta gör sängen av lastbilen att röra sig mer än vad traditionella stötar eller stöttor skulle tillåta. När bilen är lastad med fjädring blir något komprimerad. Så själva lasten fungerar som en stötdämpare som trucken kör över gupp. När trucken är tom våren fjädring är inte lika effektivt och föraren kommer att känna mer av gupp. Den hjulbas Ford 880 är 206 inches från framaxeln till bakaxeln.
Dump Bed

dumpa bädd av Ford 880 lastbil kan höjas till en 45-graders vinkel från sängen av lastbilen. Lyftmaskineriet på soptippen sängen är ett enskilt hydraulisk lyft som är centrerad under dumpa sängen. Permanenta förband hjälper till att stabilisera dumpa sängen medan den höjs och sänks. Att dumpa säng kan inte lossas från lastbilen. Sidorna av Ford 880 dumpa säng består av antingen fasta sidopaneler eller nät sidopaneler. Bakluckan av Ford 880 dumper är en gunga bort bakluckan som är ledad på toppen av sidorna av dump sängen. Eftersom dump sängen höjs materialet i lastbilen trycker botten av bakluckan att öppna. Pins används för att säkra bakluckan förblir stängd under färd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142631.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.