Vad är en klass 5 Hitch?

Använder rätt skumt att dra en last är oerhört viktigt. En otillräcklig skumt för jobbet kan orsaka skador på både fordon gör bogsering samt släpet bogseras. Trailer Kategorier

dragkrokar är uppdelade i kategorier. Dessa kategorier är direkt relaterade till den totala brutto-och tunga vikt haken är godkänd att bära. Dragkrokar finns i klass I genom V. Addera klass V Hitches

En klass V skumt är konstruerad för tunga laster på mer än 10.000 pounds bruttovikt släpvagnsvikt. Tungan vikten av dessa missöden är 1200 pounds.

Klass V missöden är normalt vikt distribuerar missöden och har ofta två 1/2 mottagare och en 3/4 tum pinhole.

Användningsområden för klass V Hitch

klass V missöden normalt används för att bogsera hästtransporter, husbilar, extremt stora båtar eller släp. Det är viktigt att komma ihåg att en hake måste vara tillräckligt stark för att enkelt bogsera vikten på släpvagnen, men bör inte överstiga den högsta bogsera kapacitet av fordonet gör bogsering. Kontrollera dina fordon ägare manual för maximal bogsera kapacitet.
Tongue Vikt

Tongue vikt: högsta vikt på dragkroken kan hantera när det gäller den nedåtriktade kraft som utövas på släpvagnen tungan. Om en släpvagn är rätt placerat, ska 60 procent av vikten vara framför släpvagnens axlar. Detta sätter en hel del vikt på tungan av skumt. Tongue betyg avgöra om Draganordningen kan hantera vikten av lasten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141346.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.