Vad är vikten av en pick up truck ?

Vikten av en pickup mäts i mer än ett sätt . Det är vikten av lastbilen själv , vikten på dess last och vikten att det kan dra . När du köper en pickup , måste du känna till skillnaderna i dessa vikter . Villkor

Curb väger avser lastbilen och dess bränsle och andra vätskor samt alla väsentliga operativa utrustning . Godsvikt är tjänstevikten plus last i sängen och utrustning såsom säten eller en bogsering tunga . Tungan är vikten trycket av en släpvagn när den är monterad och pressar ner på en dragkrok .
Ranges

bruttovikt genomsnitt en liten pickup är mellan 5000 och 7000 pounds . Kraftiga pickups väga så mycket som 7.500 till 12.000 pounds . Tillverkaren är den mest tillförlitliga källan för specs på den faktiska tjänstevikt eller bruttovikt av en lastbil .
Överväganden
p Om du vill dra eller bogsera ett fritidsfordon , ett annat fordon eller en betydande belastning , se till att kontrollera bruttovikten rating av ett fordon . Det är vikten av lastbilen med alla dess säten, inre utrustning och allt annat än chassit och motorn. Bogsering för mycket vikt kan skada lastbilens operativsystem och kränker transportsystem lagar .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141330.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.