Cushman Truckster specifikation

Den Cushman Turf Truckster är en tung, industriell utility vehicle avsedd för användning i utomhus kommersiella tillämpningar, såsom golfbanor, kommunala parker och avdelningar rekreation och temaparker. Det är två-sits, bensin-eller dieseldrivna fordon med dragande kapacitet och dragkrok som överstiger vanliga batteridrivna verktyg vagnar. De två hastigheter transaxle fördubblar redskap val, att lägga ytterligare fyra lägre växlarna för att gå igenom stigningar eller ojämn terräng. En marken varvtalsregulator håller exakt hastighet för mobila applikationer såsom sprutning och gödsling. Ström för verktyg och eftermarknad redskap är tillgängliga från extra hydrauliska anslutningar och en fyra-post rollover skyddssystem ger operatörens säkerhet. Motor

bensin modellen drivs av en trecylindrig, fyrtakts Suzuki 660. Motorn är elektronisk bränsleinsprutning och utvecklar 32 hästkrafter vid 4.450 rpm. En Perkins 403C-11 motor driver den diesel modell och utvecklar 26,1 hästkrafter vid 3.000 rpm.
Drivlina

de manuella modellerna, en fyrväxlad eller femstegad växellådan finns med en låg-låg, "kryp" ettans växel. En valfri automatisk växellåda ger tre växlar framåt och en bakåt. Bakaxeln inom gas-modellerna är en 14.21:1 tvåväxlad transaxle. Den diesel modellen har en 11.16:1 tvåväxlad transaxle.
Lastkapacitet

totala dragande kapacitet på 2,850 pounds omfattar 200 pounds vardera för föraren och passagerare. Load finns i ett 60-tums, bakmonterad låda med bakluckan och ett främre under-huven lagerutrymme. 6,8-liters, full Addera Hydraulik

-flow hydraulsystem är standard och inkluderar en hiss cylinder och reglage för hydrauliska redskap. En valfri tunga hydrauliska kraftuttag systemet är tillgängligt för att driva redskap.
Dimensioner

totala höjden på Cushman Turf Truckster är 50.5 inches. Det är 114,2 inches lång och 63,5 inches bred. Hjulbasen är 88,2 inches och markfrigången är 7,5 inches. Den diesel Turf Truckster väger 1,619 pounds. Den bensin, manuell växellåda Turf Truckster väger 1,572 pounds och automatlåda modellen väger 1,619 pounds.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116376.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.