Hur anpassar jag en Ford 1940?

1940 Ford raden av bilar, t.ex. Deluxe, är populära bland hot-rod-entusiaster. Dessa klassiska amerikanska bilar, liksom många av de före kriget, visar en unik art déco-stil som fokuserade mycket på stil över syftet. Dessa fordon runda silhuetter och skulpterade linjer är också en favorit bland hot-rod entusiaster på grund av lättheten att tillverka nya delar som framhäver den ursprungliga stilen. Nyckeln till att skräddarsy ett fordon som Ford 1940 är att ta den ursprungliga styling cues, och få dem att sticka ut ännu mer. Instruktioner
1

Sätt stänkskärm nödraketer på din nuvarande fender strukturer, eller har en ny uppsättning av dem tillverkas för att bredda kroppen av din Ford 1940. Tänk bredden av däck och fälgar du blir monteringen i fordonet när du utformar dina stänkskärm nödraketer.
2

Lägg en uppsättning krom fälgar till din 1940 Ford. Den främre grill av denna bil, tillsammans med andra trim bitar, är tillverkade av krom, och lägga till en uppsättning av krom fälgar som fyller upp hjulhusen verkligen kommer att accentuera den art deco skulptur arbete av denna bilens front. Kom ihåg att tänka på fälgbredd och backstegning när fälg shoppa, så du vill se till att dessa fälgar passar det sätt du vill under stänkskärm nödraketer.
3

Installera krom tillbehör såsom en Roots stil kompressor eller bagageräcke till Ford 1940. Kompressorn sticker ut från din huva ger stil och makt, medan den externa krom bagageräcke monterat på baksidan av bilen ger stil och funktionalitet. Pakethållaren kommer verkligen frammanar bilder av den period under vilken denna bil frodades.
4

måla din Ford 1940 med en anpassad tvåfärgad lack, och matcha upp det med din inredning. En populär lyxig trim design från den tiden var vadderat läder sittplatser ytor. Att göra dessa i en tvåfärgad med en matchande extern lack kan verkligen knyta insidan och utsidan av din bil tillsammans. På modeller med rumble säten, kan detta ge en topp leta kvalitet show, som du enkelt slå ihop ditt yttre och inre handen styling.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115908.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.