Höga vakuummätare Kännetecken

Högt vakuum mätare mäta tryck i antingen en flytande eller fast. Specifikationer för ett högt vakuum mätare varierar beroende på produkt, men vissa modeller har en sladdlös alternativ med en utökad batteritid. Dragen av hög vakuummetrar inkluderar larm som kan mäta noggrannheten. Definition

Höga vakuummetrar mäta olika tryck. Många olika tekniker finns tillgängliga för att mäta tryck, inklusive digitala mätningar. Höga vakuummetrar varierar men kan inkludera manometrar som delvis är fyllda med klar vätska eller kvicksilver. En annan typ av ett högt vakuum mätare är ett termoelement mätare som mäter förändringar i värmeledningsförmåga.
Specifikationer

Specifikationer för en hög vakuummätare innehålla intervall av vakuum och arbetstemperaturen. Noggrannheten av lastprofilen spelar också en viktig del i beskrivningen av den höga vakuummätare. Teknik för höga vakuummetrar inkluderar sladdlösa och batteri alternativ. Trådlösa alternativ varierar beroende på produkten men vissa modeller har en sleep-funktion som kan förlänga batteritiden.
Funktioner

Höga vakuummetrar kan komma med en mängd olika funktioner, inklusive utsignaler och kommunikationsprotokoll. Signalutgångar hos en hög vakuummeter inkluderar utgångar Temperaturmätning. Detta verktyg förhindrar mätfel som kan uppstå med en hög vakuummeter. Sådana fel kan påverka hög noggrannhet vakuummätaren. Akustiska och optiska larm är också funktioner av hög vakuummeter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115824.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.