Hur hittar året på en Kubota Tractor

Den Kubota Tractor Company ger alla sina modeller med ett unikt chassinummer (VIN), som talar om år och månad för tillverkningen. Att hitta VIN är en enkel process. När du har gjort det, kommer de två första tecknen låter er avgöra året av din traktor genom samkörning från bordet från Kubota. Veta året kommer att möjliggöra en rättvisare försäljningspris och stöd i att köpa delar för traktorn. Instruktioner
1

Hitta VIN genom att lyfta huven på traktorn. VIN ligger på toppen av ventilen, och bör vara en sexsiffrig serien innehåller bokstäver och siffror. Om VIN skyms eller skrivs inte ut i detta läge, det är också tryckt antingen genom oljefiltret eller på baksidan av motorn.
2

Ta de två första tecknen i VIN. Den första av dessa, identifierar ett nummer eller en bokstav, det tillverkningsår. Det andra tecknet, en bokstav, anger månads produktion.
3

Lägg 2000 på numret för att bestämma tillverkningsår, om VIN börjar med ett nummer. Till exempel, om VIN börjar 3J, var traktorn gjordes under 2003. Om det är 5J, det gjordes 2005, och så vidare.
4

Kontrollera den första bokstaven mot knappen på Kubota hemsida, om VIN börjar med en bokstav (se referenser). V, W, X och Y avser 1997, 1998, 1999 och 2000, respektive. 2010 års modell börjar med A, 2011 med B, och så vidare.
5

Kontrollera månads produktion för att få mer information om traktorn. Det andra tecknet i VIN är en bokstav som betecknar månads produktion. Kontrollera månaden mot bordet på Kubota webbplats (se Referenser).

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114636.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.