Kaiser Walking specifikation grävmaskiner

The Kaiser Walking Mobil grävmaskin rör sig som en insekt, med en udda grace och flöde, placera en fot här nere och flytta en annan där borta, då vilar på en lång center arm framför samtidigt arrangera nästa drag . Det kan vada genom nästan 2 meter vatten, röra sig längs branta sluttningar och satte sig på lastbilen när det är gjort. Den extra Rörelser

Föreställ en spindel med fyra ben och en lång ledad arm som en människa, som kommer ut på toppen av sin kropp och hänger ned framför med knogarna pekade mot marken. Nu sätter hjul på varje ben och en infällbar spik på de två benen i ryggen mittemot dinglande armen. Föreställ dig det trycka ner på marken med den långa armen på framsidan och de två spikar på ryggen tillräckligt hårt för att höja kroppen från marken samtidigt arrangera frambenen på oregelbunden terräng. Nu, tänk den på en 100-graders lutning med benen på ena sidan gräva i marken under kroppen och benen på andra sidan nå upp att hänga på marken ovanför kroppen. Det är de grundläggande rörelserna hos en spindelgrävare.
En mängd olika tillbehör

spindelgrävare kan bära en vanlig hink eller en slaga ogräs fräs på den långa armen. Det kan också använda en mulcher, en gripskopa eller en vinsch.
Grunderna

Kaiser bästsäljande Spindelgrävare, S2, använder en 157 -hästkrafter Perkins Turbo dieselmotor, kan lyfta 5,5 ton, når 8.2 meter med bommen, gräva 6 meter under kroppen och leverera en last från skopan så långt som 2,5 meter bort. S2 färdas med en topphastighet på 6 miles per timme och väger 22,000 pounds. Den S2 är högt, med en ljudnivå på 99,9 decibel. Operatören styr S2 med en joystick och tre pedaler. Med bommen viks, är S2 21 fot, 11 inches lång.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113664.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.