Hur Limma Tillbaka Glass till toppen av en sufflett bil

Konvertibla bilar är en typ av lyxbil som du kan sänka taket på bilen för att möjliggöra en öppen-air fordon. Vissa konvertibler har ett glasfönster på baksidan av suffletten. Detta gör flera saker, inklusive men inte begränsat till att ge en mer hållbar ram för sufflett, och säkerställa en tydlig plats för att titta igenom när man kör. Limning toppen på baksidan glaset när det kommer ut eller har ersatts är inte särskilt svårt. Saker du behöver
Weld-bond lim
Pappershanddukar
Aceton-baserade nagellack Remover Review Bomull fyrkanter eller cirklar
Glasrengöringsmedel
Visa fler instruktioner

en

Rengör glaset där limmet kommer att tillämpas. Använd fönsterputs och pappershanddukar för att se till att den är helt ren.
2

Applicera en sträng svets-bindning lim på kanterna på glaset. Noggrant tillämpa förberedda glaset till suffletten. Se till att du håller suffletten rakt. Om du kan hitta någon att hjälpa dig, kommer hela denna process bli enklare.
3

Sätt press på tyget suffletten i ytterkanten av glaset. Behåll detta tryck i tre till fem minuter.
4

Torka av överflödig eller sipprar lim med hushållspapper. Om limmet börjar torka, kan du ta bort det genom att blöta en bomull kvadrat eller cirkel med aceton-baserade nagellack, och gnugga bort det torkade limmet med hjälp av bomullspinnar.
5

Rengör glaset med glasrengöraren och pappershanddukar 12 timmar efter installationen av glaset. Kör inte bilen i ytterligare 12 timmar för att säkerställa att limmet helt har härdat.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/convertibles/104994.html

Previous:
Next:

Konvertibler

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.