Felsökning av bildäck Kassett

kassettdäck fortfarande installeras i bilar fram till helt nyligen, trots att spridningen av cd-skivor (cd-skivor) och solid-state musikspelare som iPod och MP3-spelare. Märkligt nog, kan den kassettspelare bevisa fortfarande extremt funktionell --- inte för användning av den numera föråldrade kassett, utan som en adapter som ger ett sätt för bilens ljudsystem för att acceptera indata från ett 3,5 mm hörlursuttag vanligt förekommande på iPods och MP3-spelare. Saker du behöver
Kassett adapter med 3,5 mm hörlursuttag
Head renare kassett kit
Visa fler instruktioner
1

Rengör bandhuvudena med bandet huvudet renare kassett om ljudet blir lerig. Lägg den medföljande alkohol till rengöringskassetten där märkt (leta efter en tapp hål i skalet), och släppa en liten mängd på svampen där. Sätt i rengöringskassetten i kassettfacket och köra det i några minuter.
2

Sänka volymen om ljudkvaliteten är förvrängt. Du kan vrida ned volymen på musikspelaren enheten, eller om bilen kassettdäck. I varje fall bör varje volyminställning inte vara över 80 procent för att undvika klippning och distorsion.
3

faderposition centrera om ljudet är hela vägen över till en sida av bilen. Center alla inställningar som bas och diskant på bilen kassettbandspelaren för att få den renaste signalen från musikspelaren.
4

Byt kassett adapter om du hör ljudet klick regelbundet. Kassettadaptern en analog, fysisk enhet och är utsatta för slitage och i slutändan kommer att misslyckas.
5

Byt ut musicassettes som inte kommer att spela alls innan de slutligen fastnar däcket. Dra de fastnat kassetterna ur däcket med fingrarna kan orsaka permanenta skador på däcket.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126658.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.