Hur gör jag Align X350 Speglar?

Jaguar X350 är en lyxbil introduceras som efterföljare till X308 2004. Det producerades fram till 2008, då modellen igen uppdaterades som x358. Oavsett modell året, förblir denna kraftfulla och snygg bil ett populärt val för auto entusiaster. Som med alla fordon, kommer X35 med tre speglar till stöd i kör: en backspegel monteras på vindrutan och två sidospeglar. Med lite övning kan du rikta X350 speglar för att eliminera döda vinklar. Det viktiga är att de inte överlappar synfälten av de tre speglarna. Instruktioner
1

Kör din Jaguar X350 till en plan och jämn yta och parkera så att det finns cirka tre billängder av utrymme till bakre delen av fordonet. Lämna på motorn, men lägga den i parken och dra i nödbromsen.
2

Börja med backspegeln sitter på vindrutan. Manuellt justera denna spegel så att du kan se helheten av bakrutan. Detta ger dig en fullständig bild av utrymmet direkt bakom dig.
3

Använd den elektroniska omkopplaren att anpassa förarsidan spegel. Fortsätt att vinkla spegeln utåt tills den bakre kvadranten av X350 är inte längre i vyn. Detta kan kännas konstigt till en början, men det kommer att eliminera den döda vinkeln på ryggen vänster sida genom att eliminera överlappning mellan centrum och sidospeglar.
4

Upprepa Steg 3 med passagerarsidan spegeln. Återigen det viktigaste är inte att överlappa vyer, så se till att du inte kan se den bakre kvadranten passagerarsidan av X350 i din spegel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131433.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.