Återställa suspension i en 2003 Lincoln Navigator

Återställa luftfjädring på en 2003 Lincoln Navigator är ett enkelt underhåll. Den luftfjädring bör lösgöra före lyfta Navigator och sedan återinkopplas efter att sänka bilen och starta motorn. Det är dock värt att notera att 2003 Navigator har en historia av dåliga sensorer på varje hjul. När detta inträffar, kan en eller flera däck ställas in på den riktiga luftfjädring höjd, men en eller flera av de andra inte. När luftfjädringen inte återställs ordentligt, kommer hjulen i SUV gnugga på hjulhusen. Instruktioner
1

Öppna den bakre lyft porten till Lincoln Navigator.
2

Ta bort insynsskyddet (om tillämpligt) och leta reda på on /off knapp på väggen lastutrymmet. Knappen är stämplat "på" och "off" för att visa vilket läge det nu sitter i. Knappen ska vara i den positionen hela tiden när navigatorn är på väg /mark.

3

Vrid omkopplaren till läge OFF om avsikt att lyfta fordonet (även om det bara lyfta en fjärdedel för att ta bort ett enda däck).
4

Vrid omkopplaren tillbaka till läget på endast efter att Navigator är tillbaka på marken. Detta kommer att bevara luften i suspension.
5

Gör ingenting om Navigator lyftes och sänktes utan att återställningen av /på-knappen. Den luftfjädring återgår till sitt ursprungliga tillstånd, men eftersom förfarandet görs på fel sätt, kommer det att ta upp till 10 till 15 minuter för luftfjädringen att fylla luftstötdämpare och höja SUV upp tillräckligt högt för att få hjulhusen utanför däck. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130300.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.