Hur du återställer en OEM Car Alarm i en 1999 Yukon

GMC stora arbetsföra Yukon klarar sig på ojämn väg, men den har också ett säkerhetssystem för att förhindra grova tecken. Den 1999-modellen Yukon Denali levereras med ett nyckellöst system för inresa som du styr med hjälp av en trådlös fjärrkontroll. Den panik-knappen på fjärrkontrollen kan snabbt stänga av larmsystem, som kan komma in i Yukon utan att först låsa upp dörrarna med fjärrkontrollen. Samma fjärrkontroll kan också hjälpa dig att avväpna larmet ska du råkar ställa den, och återställa den tillbaka till väpnad läge. Saker du behöver
Yukon nyckel
Yukon fjärr
Visa fler instruktioner
1

Få inom 30 meter från din Yukon och tryck på panik-knappen för att avväpna stöld -avskräckande. Hornen och lampor kommer att återgå till det normala. Du kan också trycka på "Rear 2X" knappen två gånger eller trycka på "Lås upp"-knappen en gång för att frånkoppla systemet.
2

Tryck på "Lås upp"-knappen på fjärrkontrollen nyckellösa att öppna dörrarna och ange från förarsidans dörr. Observera att om du öppnar dörrarna utan att ha avväpnat systemet, kommer alarmet igen.
3

Tryck på "Lock"-knappen på dörrpanelen att låsa Yukon. Antalet klockspel hör du informerar dig om larmläge. Ett innebär att systemet är avstängt, innebär två systemet kommer att beväpna när du låser dörrarna med Keyless fjärrkontroll, betyder tre både fjärrkontrollen och makt dörrlås knappen tillkoppla systemet och fyra innebär att systemet automatiskt kommer att beväpna sig när dörrarna är stängda.
4

Tryck på strömbrytaren "Lock" knappen som behövs för att växla mellan de olika lägena. När du hör det korrekta antalet klockspel för den inställning du föredrar, stäng dörren och lås Yukon.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129465.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.