Svenska Bil >> bilentusiaster >> Muscle Cars >> Content

Mopar Car Shows på västkusten

Medan många bil visar inbjuder alla typer av fordon, det finns lika många utställningar som fokuserar på ett specifikt märke, modell eller fordon. Fans av Chrysler produkter har sin egen nisch. Mopar är smeknamnet ges år sedan till jeepar, undanmanöver, Plymouths och alla andra bilar som tillverkas med Chrysler delar, och entusiaster visar sina fordon av vid evenemang i hela landet. Västkusten har sin andel av Mopar visar årligen. Chrysler Performance West

Chrysler Performance Väst är en Mopar bil klubb som varje år värd för Mopar visar i hösten och våren. Under de senaste åren har showerna varit i april och oktober. Nedgången show på Woodley Park i Van Nuys, Kalifornien, har varit känt för att dra 350 bilar. Under 2010, var uppslutning avgiften $ 20 för dem som föranmält sig, med avgiften stiger till $ 25 om dagen av showen. Show har också en del utbyte och matförsäljare. Deltagarna är berättigade till plack och utmärkelser.
Wine Country Mopar Car Club

Mopars norr om porten är värd varje år av Wine Country Mopar Car Club. Under 2010 var det evenemang som hölls i augusti och arenan bytte till Vineyards Jacuzzi Family i Sonoma, Kalifornien Chrysler, Dodge, Plymouth och AMC fordon av alla år och modeller presenteras.

Bilar upp i showen är berättigad att vinna första-och andra-plats utmärkelser för varje klass, inklusive A-body, konvertibler och lastbilar. Awards presenteras också för klubbens deltagande och det bästa av showen. Mat leverantörer är på plats för deltagare och åskådare. År 2010 var avgiften för att ange ett fordon i showen $ 25, med streck plack och väskor goodie går till de första 100 deltagarna som gick in.
Mopars at the Strip

Las Vegas "version av en Mopars show kallas Mopars at the Strip. Vanligtvis hålls i mars på Las Vegas Motor Speedway, är bilar som kör in showen anges i någon av kategorierna: lager, modifieras och restified /klon. Den 2010 Anmälningsavgiften för varje bil var $ 50. Showen har också en auktion och swap-möter leverantörer. Bland de fordon som kan komma in i showen är Vipers, gatastänger och lastbilar.
P Det finns andra, mer specialiserade, klasser där ägarna kan skriva sina fordon. Pro-street och race bil, var med i 2010 för en $ 50 inträdesavgift. Händelsen har också presenterat utmärkelser för världens Ultimate Mopar för lager och Modifierad, plus den ultimata Mopar-Stock. Båda dessa tävlingar krävs en $ 100 inträdesavgift under 2010.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/muscle-cars/93107.html

Previous:
Next:

Muscle Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.