Svenska Bil >> bilentusiaster >> Muscle Cars >> Content

Information om Camaro SS SLP

Chevrolet Camaro är en av de legendariska märken i amerikansk sportbil historia. Återigen, har prestanda delar tillverkare SLP (Street Legal Performance) i Toms River, New Jersey och Chevrolet samarbetar för att skapa en extremt högpresterande version av Camaro SS. Till skillnad från Shelby Mustang är SLP marknadsförs som en Chevrolet Camaro i stället för av ett annat namn. SLP Camaros kommer att säljas exklusivt på Chevrolet återförsäljare som i oktober 2010. Camaro SLP Modeller

Endast 500 Camaro SLP-modeller kommer att byggas, och de kommer att vara numrerade i följd. Deras karossutformningar blir antingen coupe eller cabriolet. ZL-560 modellerna kommer att utrustas med en sexväxlad automatlåda och en super-laddad L99 V-8 motor. ZL-585-modellen kommer att utrustas med en sexväxlad manuell växellåda och en super-laddad LS3 V-8 motor. Enligt SLP Camaro.com, kommer bilarna att vara tillgängliga i någon fabrik färg.
Supercharger

Kompressorn är hjärtat i motorn. Det är SLP: s 2300 serie TVS. Denna kompressor har en fyra-pack lob rotor som ger högre och effektivitet. Kompressorn ökar uteffekten för automatisk växellåda utrustad L99 400-560 hästkrafter och beståndet LS3 manuell växellåda motor 426-585 hästkrafter. Därav antalet beteckning i serien namnger ZL 560 och ZL 585 respektfullt. Det är samma kompressor som används i ZR-1 Chevrolet Corvette, enligt SLP: s hemsida.
Blackwing Luftintag

SLP kommer att ersätta Camaro fabrik luft intag med sin Blackwing Air Induction System. Fördelen, enligt SLP, kommer att vara en märkbar effektförstärkning. Induktion Systemet har ett rör polypropylen intag och ett högt flöde Blackwing filter. Addera Brembo Bromsar Uppgraderingar

SLP kommer att erbjuda två valfria Brembo broms uppgraderingar för ZL Camaros. Brembo bromssystem ersätta fabriken rotorer och är kompatibla med ABS och Traction Systems kontrollsystem. Den Brembo Sport Disc paketet ger förbättrad bromsverkan över fabriken bromssystemet. Detta uppnås genom att erbjuda ett effektivare ut-gasning av bromsbeläggen och en stark bett av dynorna till bromsen rotorer. Minskning av utmattningsrisk är också en fördel med detta paket. Den Brembo GT frambromsen Paketet erbjuder en ökad pad yta än konventionella skivbromsar. Den termiska kapaciteten ökas över dynorna fabriken broms. ZL Camaros med denna funktion kommer att ha en drivlina styrmodul som begränsar topphastigheten på bilen till 190 MPH. Fabriken toppfarten är 150 MPH.
Final Notes

ZL Camaros bär ett treårigt, 36.000 mil garanti på SLP-installerade delarna, och resten av bilen täcks av GM. ZL 560 och ZL 585 paket måste beställas via en amerikansk eller kanadensisk Chevrolet återförsäljare vid köptillfället. Detta kommer att hålla båda garantier i kraft. ZL Camaros är certifierade att fungera lagligt i alla 50 stater. Enligt InsideLine.com, prissättning för en fullt utrustad 2011 Camaro SS SLP kommer att vara $ 67.105. Lokalisera närmaste Chevrolet-återförsäljare med tillgängliga ZL Camaros kan göras genom att besöka http://slpcamaro.com.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/muscle-cars/93080.html

Previous:
Next:

Muscle Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.