Svenska Bil >> bilentusiaster >> Muscle Cars >> Content

Muscle Car Value Guide

Det har gått nästan 40 år sedan en tid präglad av klassiska muskel bilar slutade. Men, fortsätter passion för muskel bil makt och stil för baby boomers och en ny generation av älskare muskel bil. Och med juni 2010, fortsätter återförsäljning marknaden för muskelbilar att erbjuda lockande maskiner på ett stort antal priser. Det är den utbildade köpare som kommer att gå bort med den sötaste affären. Justera Market

I en oktober 2008 artikel på TheTruthAboutCars uppskattade Justin Berkowitz att värdet av muskel bilar kommer att sjunka ca 60 procent. Han noterade att under det senaste decenniet priserna på muskel bilar hade drabbats rekordnivåer mitt "nostalgiska shoppare, lägga ut betydande - men inte orimliga -. Summor för drömmen bilar av deras ungdomar" som marknaden fortsätter att justera, en köpare eller säljare bör konsultera flera resurser för exakta värden. Tidigare auktionens priser, såsom de som ses vid Barrett-Jackson, får inte längre användas som riktmärken för marknadsvärdet av en klassisk muskel bil.
Prissättning Guider

Ett antal företag publicerar tryckta årsredovisningar prisguider för klassiska och antika bilar. National Automobile Dealers Association (NADA) Guider och Hemmings fortsätter att erbjuda gratis online resurser att forska klassiska värden muskel bil. Båda webbplatser kräver att du anger ditt postnummer för att se till att du får korrekt prissättning baserad på din region. Sportbil Market Magazine har en gratis online-resurs som också kommer att ge information om den förväntade apprecieringen och investeringar rating av ett specifikt fordon.
Muscle Car Research

Det är viktigt att veta vad du letar efter när de inspekterar en klassisk muskelbil. Lär dig att avgöra om du har att göra med den äkta varan, en klon, resto-mod (återställs med modifieringar) eller en ren bluff. Ja, det kan finnas bedrägeri, och många gånger säljare kommer inte ens märker det. Fullt inspektera alla nr för ett fordon på instrumentbrädan, motor, fendrar, dörrar eller andra platser. Jämför VIN till information från resurser såsom OldRide att dechiffrera detaljerna om vilken typ av motor, transmission och annan viktig information. OldRide ger djupgående information om alternativen på ursprungliga muskel bilar.
Listor

Studie säljkurs för din favorit klassiska muskel bil på nätet. Dessa kan eller inte kan återspegla de faktiska marknadsvärdena. Utvärdera rad priser jämfört med tillståndet och funktioner av andra bilar av ett visst märke och modell. Online resurser att använda är: AutoTrader Classics, ClassicCars, OldRide och Hemmings
Jämförbara försäljningspriser

Jämförbar försäljning är de bästa verktygen för att fastställa det aktuella marknadsvärdet för klassiker. muskelbilar. Tyvärr, eftersom huvuddelen av försäljningen är privat, är informationen svår att uppnå om inte en värderingsman används. För bilar listade och säljs på nätet, mycket få listor kommer att notera det slutliga försäljningspriset.
Professionell rådgivning

Värderingsmän tillhandahålla ett antal tjänster, inklusive pre-köp inspektioner. För användbar information som är specifik för en viss muskel bil eller för allmän kännedom, erbjuder ClassicMuscleCars tjänster genom sin Köpguide. Ett team av forskare kommer att besvara så många som fem frågor för $ 25 som kan hjälpa dig att avgöra om särskilda klassiska muskel bil är äkta och om det begärda priset är rättvist.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/muscle-cars/93071.html

Previous:
Next:

Muscle Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.