Svenska Bil >> bilentusiaster >> Collectible Cars >> Content

Hur hitta en bil för att återställa

Återställa en bil är bara halva striden. Lokalisera och säkra bilen kan vara så brutalt som det egentliga arbetet. All körning och sökningen kan vara en huvudvärk, särskilt om du inte har en plan. Att känna detaljerna i den typ av bil du söker kommer att hjälpa oerhört. Att veta hur man manipulerar Internet för att hitta fynd är en stor skicklighet. Att veta vem man ska ringa kan vara värdefullt när man försöker hitta den perfekta bilen för restaurering. Saker du behöver
Pen
Paper
Internetuppkoppling
Telefon
Tidning
Visa fler instruktioner
1 vara specifik för vilken typ av bil du vill återställa

Forskning för vilken typ av bil att lokalisera. Köparen bör vara bekant med märke och modell av bilen i fråga. Året modell bör inskränkas till ett specifikt organ stil. Forskning forum och fordonsindustrin platser att ha en aning om hur den här bilen kommer att se ut och låta. Delta lokala bil visar och sammankomster. I de flesta fall den typ av fordon som redan är vald, dess bara en fråga om att hitta det utan att bryta banken.
2 Det finns många entusiasten klubbar på nätet för att hitta rätt fordon.

Sök online och offline platsannonser för fordon för försäljning i behov av restaurering. Dessa annonser är i allmänhet specifika och kommer att gå i detalj om vad som har gjorts och vad som behöver göras. I de flesta fall ägaren köpte bilen med samma tanke i sinnet och personliga frågor såsom barn, förändringar i ekonomin, förändringar i räntor och i vissa fall en geografisk förändring gjorde restaurering omöjligt. Ägaren har redan köpt ett antal delar och i vissa fall en sekundär bil att strippa för delar. Det finns många bra ställen att välja mellan. Ebay.com och Craigslist.org kan vara en stor tillgång för att hitta ett projekt. Offline platsannonser som lokaltidningen är stora tillgångar. Addera 3 annan människas skräp kan vara precis vad du letar efter.

Bläddra lokala junkyards för ett bra chassi. Dessa är chassit som har ett minimum av rost och bucklor. Skroten är en stor resurs för alla bil älskare. Det stora området för bilar och lastbilar erbjuder en mängd idéer och flera alternativ till att slutföra projektet till hands. I de flesta fall dessa bilar inte har motorer i dem eftersom de redan har plockat rent av delar.
4 Övergivna fordon kan vara en stor potential projekt.

Kontakta lokala mekaniker butiker. En lokal mekaniker kommer ofta har bilar som sitter bakom butiken tar upp användbara utrymme eftersom ägaren inte hade råd att betala mekaniker räkningen. De kan sälja bilen med en mekaniker kvarstad bifogas. Den mekaniker lien är en kvarstad placeras på ett fordon för att sälja för återvinning av priset på reparationen. Detta är en legitim försäljning och en hel del kan göras.
5 Du kan få en del på en egendom försäljning.

Leta fastighetsförsäljningar i den lokala tidningen. När en person dör, är dödsboet ofta delas upp och säljas om familj och arvingar inte vill eller har behov av någon av de ägodelar den avlidne förvärvats. Den avlidne kan ha varit att återställa en bil eller har hänt att äga en bil som skulle göra ett stort projekt för restaurering. Ibland kommer arvingar inte igen ett fordons värde, vilket innebär att du kan få en bra affär.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/collectible-cars/91277.html

Previous:
Next:

Collectible Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.