2002 Roush Mustang specifikation

Den 2002 Ford Roush Mustang erbjuder många uppgraderingar över beståndet Mustang i prestanda och styling. Detta fordon är också känd som 360R eller Roush GT. Roush är ett oberoende företag som grundades av racer Jack Roush som trimmar nya fordon och säljer dem med uppgraderingar och eftermarknad alternativ. Det ursprungliga priset för detta fordon var omkring $ 40.000, beroende på vilken typ av uppgraderingar du utrustat dina Roush Mustang med. Motor

Roush Mustang var tillgänglig med en 4,6-liters V-8. Det var en överliggande kamaxel motor med kompressor och producerade 360 ​​hästkrafter vid 5.750 rpm. Vid 3000 rpm, levererade det 375 foot-pounds av vridmoment. Bilen kan gå från 0 till 60 mph på 4,3 sekunder.
Transmission och Suspension

Överföringen erbjuds med detta fordon var en femväxlad, korta enhet . Suspensionen var tillgängliga med en mängd olika skräddarsydda fjädring och alternativ chock.
Interiör och Exteriör Styling

Roush Mustang hade speciella nya funktioner som gav det en mer aggressivt och sportigt utseende. Det finns många karossutformningar produceras av Roush för 2002 Mustang-modellen. Kroppen stilar och inredning alternativ fanns tillgängliga i steg 1 till 4. Varje organ och inredningsstil tog inspiration från race bilar och klassiska Mustanger. Fordonet var utrustat med racing ränder, lädersäten och metallplattan pedaler.
Bränsle och Fuel Economy

2002 Roush Mustang motor krävs blyfri bensin. Fordonet bedömdes av EPA för att få 17 mpg i staden och 25 mpg på landsväg. Bensintanken på bilen hade en kapacitet på 15,5 liter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99832.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.