Specifikation av en 1996 Dodge 1500

Den 1996 Dodge Ram 1500 är en två-dörrars förlängning fordon med en lång hytt . Detta innebär att det finns som en vanlig tvåhjulsdrift eller fyrhjulsdrift , eller det är också tillgängligt som en Club Cab tvåhjulsdrift eller fyrhjulsdrift . Det har utvecklats av Dodge som en fyrhjulsdriven bil med en fyra - växlad automatlåda och en femväxlad manuell växellåda . Dodge Ram 1500 har många inre och yttre egenskaper . Hantering , Ride & Bromsa

1996 Dodge Ram 1500 har en inbyggd låsningsfria bromsar ( ABS ) och har två skivbromsar samt två ventilerade skivor . Den har en multi - link fjädring framtill försedd med en krängningshämmare och en balk bakfjädringen stelt med bladfjädrar .
Motor & Performance

Dodge Ram utnyttjar 5.2L med 175 vid 4.800 rpm hästkrafter . Den 5.2L V8 motor består av en 99,3 - mm hål , 84,1 mm slaglängd och en 8,9 kompressionsförhållandet , liksom en gjutjärn blocket , gjutjärn huvudet och overhead ventil . Tanken använder blyfri bensin och rymmer ca 35 liter , och använder en multi - poängsystem bränslesystem .
Interiör

Interiören i Dodge Ram 1500 har lastkapacitet på 40 liter . Det visar en digital klocka i instrumentpanelen och framstolarna har mugghållare . Golvet är täckt med matta . Det finns en delad bänk i fronten för att rymma en extra passagerare. Sätena kan fällas och det finns ett ventilationssystem och två högtalare för komfort och underhållning .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99818.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.