Hur man identifierar VW Motorstorlek av Block Number

Volkswagen motorer först utvecklades i Tyskland av Ferdinand Porsche under 1930-talet. Volkswagen Beetle senare skulle bli den mest populära bilen i världen, delvis därför att Volkswagens luftkylda motorer var tillförlitliga och enkelt byta med andra Volkswagen fordon, oavsett modell. Volkswagen motorer ingick 1192, 1285, 1548, 1679, 1285 och the1493 cubic centimeters modeller. Men rundade Volkswagen de motorstorlekar upp, så en 1548 kubikcentimeter motor kallas en Volkswagen 1600. Identifiering av Volkswagen motorn kan genom åstadkommas genom att placera numret motor gjutning på motorblocket. Saker du behöver
Stålborste Rengöringsmedel
Visa fler instruktioner
1

Leta upp numret motor gjutning. Enligt Bustopia är motorn gjutning numret placerad under generatorn stativ, som är monterad på den övre delen av motorn. Generatorn stand är i mitten mellan de två ventilkåpor. Numret är vanligtvis en eller två bokstäver, följt av en uppsättning siffror, "U1000011," till exempel.
2

Anteckna gjutning numret. Se till att numret är lätt att läsa innan du spelar in det. Detta kräver att du rengör området med en stålborste och rengöringsmedel för att ordentligt läsa motornummer.
3

Decode Volkswagen motor nummer. Bokstäverna i början av motorkod är motorns storlek identifierare, med följande nummer är produktionssiffror. I exempel "U1000011," avkodar som en 1965 1584 kubik-centimeter motor, när refereras till noteringen finns på Bustopia. Både Bustopia och Samba VW bokstäver motor sida har VW gjutning antal listor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/100100.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.