Chevy Monte Carlo Earnhardt Edition specifikation

Chevrolet släppt några tusen Chevy Monte Carlo Earnhardt fordon under 2004 som en hyllning till den mycket populära tävlingsförare dalEarnhardt och Dale Earnhardt Jr Modellen har utformats med ett antal tweaks för att uppnå betydande resultat förbättringar jämfört med de äldre modellerna av Chevy Monte Carlo. Chevrolet hävdar att den unika säljargument i Monte Carlo Earnhardt edition är sin lyxiga inredning. Chevrolet Monte Carlo Earnhardt 2004 års upplaga är också utrustad med en mängd funktioner som höja kvalitén och tillförlitligheten av fordonet. Prestandaspecifikationer

2004 Chevy Monte Carlo Earnhardt är utrustad med en 3,4-liters V6-motor. Den har ett kompressionsförhållande på 9,5:1, och ett ventilsystem som levereras som standard med två ventiler per cylinder. Denna motor har en genomsnittlig produktion på 180 hk vid 5.200 rpm. Den huvudsakliga bränsletanken för Earnhardt har en kapacitet på 17 liter, och en multi-point bränsleinsprutning också levereras som standard. Bilen ståtar med en bränsleförbrukning på 21 miles per gallon på stadens gator, och 32 miles per gallon på motorvägarna. Den 2004 Chevy Monte Carlo Earnhardt består av fyra skivbromsar, däribland två ventilerade skivor.
Exteriör Specifikationer

totala tomvikt av Chevy Monte Carlo Earnhardt är £ 3340 . Den totala längden av fordonet är 197,9 inches, den har en bredd av 72,3 inches, och dess totala höjd är 55,2 inches. Dess luftmotståndskoefficient är 0,33. Den Earnhardt Modellen är även utrustad med funktioner som komplexa halogenlampor yta lins glödlampa strålkastare, värmereflekterande glas och färgat glas på sin stuga.


Inredning Specifikationer lastkapacitet av 2004 års Monte Carlo Earnhardt är 15,8 kubikfot med alla säten på plats. En unik lyxig inslag i 2004 Earnhardt är skopan förarsätet. Fordonet har också en skymning sensor som stöd i strålkastaren styrsystemet. 2004 Monte Carlo Earnhardt har fem platser med ett mittarmstöd som i baksätet. Interiören funktioner inkluderar luftkonditionering, en satellit radiosystem med kassett kapacitet och tillbehör makt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99621.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.