Vilken typ av Turbo är en Porsche 997 Turbo ?

Porsche har skapat en lång rad av högpresterande bilar med framgång på banan och gatan likadana . Den 997 Turbo är en av de snabbast Porsches skapade . Funktion

turbo är en motor -tillägg som tvingar stora mängder luft i motorn med en samling av fans och nettoskuldsättningsgraden drivs av avgassystemet . En vatten - kylsystem sänker lufttemperaturen på väg in i motorn , se bilens topprestanda .
Typ

Porsche 997 Turbo är en twin turbo , vilket innebär att det finns två turbos kopplade, en för varje uppsättning av tre cylindrar i H - 6 motor. Användningen av två mindre turbos i stället för en stor man ger bättre lufttillförsel för varje turbo och mycket mer dragkraft vid lägre varvtal .
Technology

vanliga turboaggregat tenderar att hamna under sina resultatmål i verklig tillämpning . Porsche turbo innehåller ett system för datorstyrda elektroniska luft dammar som , rensat , levererar en mer koncentrerad luftflöde oavsett hastighet eller varvtal . Resultatet är en högre motoreffekt , börjar vid lägre varvtal och varar hela accelerationscykel än genomsnittet turbo .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99784.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.