Hur program jag en Keyless Remote för 1998 Mazda Millennia?

1998 års Mazda Millenia kom standard med keyless inresa, till skillnad från några av Mazdas lägre nivå fordon, såsom Mazda Protege. Om du behöver programmera en ny fjärrkontroll för din Millenia, kan du göra det utan att ta bilen till din Mazda-återförsäljare. Programmeringen tar mellan fem och tio minuter. Du kan inte programmera en icke-fabriken fjärrkontrollen till Millenia. Kontrollera att fjärrkontrollen du programmerar är speciellt utformad för Millenia. Instruktioner
1

Sitt ner i din Millenia s förarsidans stol, ta nyckeln ur tändningen och stäng dörrarna.
2

Öppna förarsidan. Placera nyckeln i tändningslåset kortplatsen och vrid den till "On." Vrid nyckeln till "Off" och ta bort det.
3

Placera nyckeln i tändningslåset kortplatsen och vrid den till "On" och sedan "Off" och sedan ta bort det. Upprepa denna sekvens en gång (för totalt tre gånger, inklusive Steg 2).
4

Stäng och öppna förarsidans dörr tre gånger. Lyssna för bilen att klämta. Detta talar om att du har angett programmeringsläge. Om du inte hör ringklockan, vänta ungefär en minut och börja om.
5

Tryck på valfri knapp på fjärrkontrollen två gånger för att programmera den. Lyssna till bilen ringklockan, vilket gör att du vet att fjärrkontrollen är programmerad. Vänta ca 15 sekunder. Du kommer att höra fyra klockspel i rad. Detta gör att du vet att sekvensen är klar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99102.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.