Audi 2,0 TDI Performance

En allt miljömedvetet världssamfundet har inspirerat skapandet av innovativ teknik som maximerar effektiviteten utan att offra kapacitet. Audi pionjärer ren diesel teknik i 1989, och mer än två decennier senare, är Audi 2,0 TDI motor omdefiniera traditionella uppfattningar om diesel effekt och prestanda. Effekt

Audis 2,0 TDI ger en topp på 140 hästkrafter vid 4.200 varv per minut, och en imponerande topp av 236 pund fötter vridmoment vid 1.750 till 2.500 varv per minut. Den turboladdade diesel-tekniken i 2.0 TDI lanserar 2011 Audi A3 från noll till 60 miles per timme i 8,9 sekunder och driver A3 till en topphastighet på 130 miles per timme.
Bränsleeffektivitet

särskiljande faktor av 2,0 TDI är dess förmåga att maximera prestanda samtidigt behålla bränsleeffektivitet. Den 2,0 TDI har en EPA-uppskattningsvis 30 miles per gallon i staden och 42 miles per gallon på motorvägen. Audi hävdar att bilar med TDI-motorer förbrukar 40 procent mindre bränsle än de traditionella bensinmotorer som drivs i Nordamerika.
Utsläpp

Diesel-tekniken har traditionellt setts som smutsigt, förorenande och högljudd, men Audi har agerat för att förändra denna uppfattning och förmedla de miljömässiga fördelarna med ren diesel. Enligt Audi producerar 2,0 TDI 30 procent färre skadliga koldioxidutsläpp än genomsnittet bensinmotorer i Nordamerika och uppfyller eller överträffar utsläppskraven i samtliga 50 stater i USA.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99446.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.