Hur man blir en testförare för nya bilar

Om du brinner för bilar, det finns inget bättre yrke än att vara testförare för nya bilar. Inte bara betalar det jobb du någorlunda väl, biltillverkare som vill så mycket publicitet som möjligt för sina produkter skickar dig på resor och de plocka upp fliken. Av dessa skäl, det finns en stark efterfrågan på testförarna, och du måste ha ett antal kvalifikationer innan du ansöker. Instruktioner
1

veta allt du kan om bilar: hur de görs, skiljer det sig från varandra, som vann vilka raser, och allt annat om bilar så att du kan vara en auktoritet på dina favoritämnen.
2

Kunna uttrycka dig. Ta skrivande eller journalistik kurser för att stärka din förmåga att tala om både tillgångar och nackdelar av bil du testar. Du måste kunna kommunicera tydligt och sådana kurser kan göra skillnaden mellan att landa ett test förarens jobb och att förvandlas.
3

Få en formell utbildning. Medan de flesta jobb som testförare kräver inte mer än en gymnasieexamen, är det bäst att du också tar fordonsteknik från din lokala college innan du intervjun. Du kommer att upptäcka att den kunskapen kommer att vara ovärderlig för dig på jobbet och att kunna formulera det finstilta i en bil i tekniska termer kommer förmodligen att ge dig som ben upp över konkurrensen.
4

vet hur man använder en kamera. Medan de flesta biltillverkare har professionella fotografer på personalen, att kunna bedöma positionering, belysning och en myriad av andra faktorer kommer att vara till hjälp under en frenetisk bedömning av bilens prestanda och utseende. Återigen, kan du lära dig grunderna i fotografi genom att läsa kurser eller göra det på din egen tid.
5

få din fot i dörren. Testförare hos biltillverkare är knappa och brukar komma från inom en organisation. Så gäller för alla jobb hos en biltillverkare att lära sig rutiner och kultur, allt samtidigt som din ultimata önskan att vara en testförare till företagets personalavdelning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99694.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.