1992 Honda Prelude Specifikationer

Den 1992 Honda Prelude infördes som en subcompact coupe. Denna klass av bilar noterades för sin tillförlitlighet och bränsleeffektivitet av Consumer Guide Automotive. Många 1992 Preludier är fortfarande på väg i dag, enligt konsumenternas recensioner på Edmunds.com. Modellen erbjuds i två utföranden stilar och började med en bas pris på $ 16.000. Motor och växellåda Specifikationer

Två olika motorer erbjöds i 1992 Honda Prelude. S-modellen var utrustad med en 2,2-liters, fyrcylindrig motor som kan producera 135 hästkrafter med 142 mul-lbs. av vridmoment. Si-modellen kom standard med en 2,4-liters, fyrcylindrig motor som bedömdes vid 160 hästkrafter med 162 mul-lbs. av vridmoment.

Båda motorerna var effektiv, med S motor med 23 miles per gallon i staden och 29 på motorvägen och Si motorn 22 och 26.

standardväxellåda för både trim stilar var en femväxlad manuell men en fyra-växlad automatlåda fanns som tillval.
Trim Stilar

S-modellen var basmodellen för 1992 Honda Prelude. Det presenterade elektriska fönsterhissar och en kassettbandspelare som vanliga alternativ. Andra alternativ som luftkonditionering och lås makt fanns tillgängliga som tillägg.

Den högre slut Si modellen hade makt fönster, lås makt, luftkonditionering, en kassettbandspelare och ABS-bromsar som standard.

Båda klippningar erbjuds endast förarsidan krockkudde som standard. Den passagerarsidan krockkudde erbjöds inte från Honda för denna modell år.


Säkerhet betyg National Highway Traffic och Safety Administration tilldelades 1992 Honda Prelude en fyrstjärnig rating för förarsidan frontalkollision och ett femstjärnigt betyg för passagerar-sida frontalkrock. Ingen annan testdata finns tillgängliga för detta fordon.

Både S-modellen och Si modellen kan hålla upp till fyra passagerare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99553.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.