Specifikationer för 2000 Toyota Celica GT-S

GT-S var en prestation upplaga av 2000 Toyota Celica. Den Celica baslinje trim var känd som GT. GT-S trim ingår flera uppgraderingar över GT modellen, bland annat en mer kraftfull motor utvecklad i samarbete med Yahama och en valfri sex-växlad manuell växellåda (GT: s manuell växellåda var en fem-växlad). Prestanda

Motor Trend klockade 2000 Celica GT-S från 0 till 60 6,6 sekunder. I samma provkörningen, klockade tidningen den i 1/4 mil för 15,2 sekunder vid 93 miles per timme. Dessa tider uppnåddes med en Celica utrustad med sexväxlad manuell växellåda. En Celica GT-S utrustad med fyra-växlad automatlåda är inte sannolikt att uppnå en sådan tid. Addera Yttermått

2000 Celica GT-S är lätt för en modern bil, sin tjänstevikt är 2,500 pounds. GT-S har en hjulbas längd på 102,4 inches. Dess totala längd, inklusive stötfångare, är 170,5 inches. GT-S höjd är 57,4 inches medan dess bredd är 68,3 inches. Dess maximala inre lastvolym är 15,9 kubikfot.
Motor och bränsleekonomi

GT-S kom standard med en 1.8L fyrcylindrig som produceras 180 hästkrafter, vilket är ganska imponerande för en naturligt aspirerade motorn av sin storlek. För jämförelse producerade Celica GT motor, även 1.8L, endast 140 hästkrafter. Den noterade vridmoment, dock är det endast 133 pund-fötter. EPA klassar 2000 Toyota Celica GT-S vid 21 mpg i staden och 29 på motorvägen när den är utrustad med sexväxlad manuell växellåda. EPA klassar det på 20 mpg i staden och 27 på motorvägen när den är utrustad med fyra-växlad automatlåda. Premium bränsle krävs i GT-S-modellen.
Standard utrustning

Skivbromsar var standard på fram och bak medan de främre skivorna ventilerade för att förbättra prestandan. Farthållare, elektriska fönsterhissar, lås och speglar var standard på GT-S-modellen som var lutning styrning och en läderklädd växelspaksknopp och ratt. Standarden stereo inkluderade en AM /FM-enhet med en CD-spelare, en förstärkare och åtta högtalare.
Tillvalsutrustning

Flera komfort och bekvämlighet funktioner var tillval på GT -S-modellen, inklusive en taklucka och lädersäten. Noterbara säkerhetsfunktioner var också frivilligt, inklusive sidomonterade krockkuddar och låsningsfria bromsar. En bakre vinge spoiler och 16-tums hjul var också frivilligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99012.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.