Svenska Bil >> bilentusiaster >> Bil Klubbar >> Content

Las Vegas Car Clubs

Staden Las Vegas, Nevada, är hem för en myriad av bilpooler. Dessa klubbar spridda över hela staden ger bilentusiaster med möjlighet att umgås med bil fans som har liknande intressen, visa upp sina egna turer och inspektera restaurerade klassiker och sena fordon modell som tillverkats genom åren. Från Classic Fords till BMW-bilar, Las Vegas bilpooler främja samhällets intresse och uppskattning för fordon i de flesta alla fabrikat och modell. Sin City BMW

Sin City BMW Club, beläget i hjärtat av downtown Vegas, erbjuder en välkomnande atmosfär för fans av BMW-bilar i hela större Las Vegas. Klubben deltar i ett antal evenemang gemenskap välgörenhet under hela året och träffas regelbundet för att diskutera de senaste innovationerna inom BMW-bilar. Den rymmer också flera bil visar som tillåter medlemmar att visa de fordon som de äger, säljer, byter och handla bilar med andra medlemmar och beundra hantverket av BMW-bilar i alla åldrar. Medan det kostar inget att gå med i Sin City BMW Club i oktober 2010, visar typiska kostnaderna för inlagring av fordon i planerad bil genomsnitt $ 30 per händelse.

Sin City BMW Club &

702 -617-3300

sincitybmwclub.com
Classic Ford Club

Mustang och Classic Ford Club i Las Vegas, Nevada, erbjuder kamratskap och uppskattning för Mustangs och klassiska Ford-bilar i alla år och modeller. Klubben deltar i olika bil visar, parader och tävlingar för att gynna välgörenhetsorganisationer i hela större Las Vegas flera gånger per år, och har möten varje månad som normalt kan förekomma på den första onsdagen i varje månad. Målet med Mustang och Classic Ford Club i Las Vegas är att främja förståelse för Mustang fordon och klassiska Fords, samtidigt som en gemenskap för medlemmar med liknande intressen. Från och med oktober 2010, var kostnaden för medlemskapet till Mustang och Classic Ford Club i Las Vegas $ 25 för individuellt medlemskap eller $ 32 för en familj av 4.

Mustang och Classic Ford Club i Las Vegas, Nevada

1718 Woodward Hts. Way

N. Las Vegas, NV 89032

702-614-3878

mustangsoflv.org
Calico Corvetter Club

Calico Corvetter och Cruisers Club i Las Vegas deltar i en mängd olika aktiviteter som involverar uppskattning, restaurering och demonstration av Corvetter i mest varje genre. Klubben, som är öppet för allmänheten och tar inte ut någon månatlig eller årlig medlemsavgift, organiserar medlem utflykter som inkluderar Corvette rider hela staden, visar bil och dagsturer på en regelbunden basis, utöver klubbens månatliga möten och sammankomster. Månatliga möten inbegriper typiskt planeringen av klubbens evenemang, visar diskussionerna om kommande bil i hela regionen och de senaste nyheterna inom Corvetter och Corvette klubbar över hela USA.

Calico Corvetter och Cruisers Club i Las Vegas
< p> 329 Rossmoyne Ave.

Las Vegas, NV 89030

702-335-9772

calicocruisers.com

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-clubs/98681.html

Previous:
Next:

Bil Klubbar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.