Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur Tweak Progressive Motorcykel Stötdämpare

Progressive Suspension stötdämpare är justerbara för förinställda belastning och de kan också justeras för att uppnå spelrum på modifierade motorcyklar som inte skulle vara tillåtna enligt originalutrustning tillverkarens chocker. Progressive Suspension råder sina kunder att kontrollera frigång runt stötar innan du installerar dem på någon motorcykel. Vid behov kan den övre luckan tas bort. Progressive Suspension chocker kan helt isär med en fjäder kompressor men tillverkaren "inte rekommenderar" användningen av sänka block och varnar för att användningen av en sänkningssats kan skada stöt och göra garantin ogiltig. Saker du behöver
.050 "insexnyckel
Skruvnyckel
Visa fler instruktioner
1

bort de kupolformade lock på de chocker genom att trycka locket från tillbaka, med fingrarna, ut ur öglan locket. Installera de kupolformade lock, då godkännanden gör när du har installerat de chocker, genom att trycka dem tillbaka in i öglan täcker med fingrarna.
2

Rotera offset lägre chock ögat in eller ut med händerna för att få avslut fördelar.
3

bort det övre locket på Progressive stötar genom att lossa de två kvarhållande låsskruvar med en .050 "insexnyckel. Ytterligare demontering kräver specialverktyg.
4

Justera 5-positionen förspänning justering med en skiftnyckel. Engagera skiftnyckel flikarna i två motsatta hål i nedre krom kåpan och pressa.
5

Vrid den nedre krom lock vänster för att öka fjäderförspänningen och stelna chockerna. Vrid nyckeln och den kromade kåpan höger för att minska fjäderförspänningen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75064.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.