Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Verktyg för att öppna låsta bildörrar

Automatiska lås på din bildörr eller inne i ditt hem kan leda till många olyckliga låsning olyckor. Oavsiktligt stängde bildörren med dina nycklar inuti, eller stänga en automatisk dörr låsning front, och du fastnar på den andra sidan, inte kan få igen dyrkning verktyg kan du öppna ett lås själv, vilket eliminerar behovet av en låssmed. Slim Jims

Många låssmeder använder Slim Jim kit för att öppna låsta bildörrarna, och allmänheten kan köpa dem för hemmabruk. En Slim Jim är en lång, platt metallstycke med en liten krok på slutet. För att använda Slim Jim du helt enkelt trycka enheten genom toppen av fönstret på bilen och skjut enheten ner till slussen. Använd kroken för att dra låset uppåt, låsa upp dörren. Det finns flera varianter på Slim Jim såsom längre enheter, dubbel slutade anordningar och Euro-Strip, som fungerar på europeiska bilar som BMW och Mercedes.
Bump Keys

Bump nycklar kallas också "999s", det maximala djupet för en nyckel. Användaren sätter knölen nyckel i nyckelhålet och applicerar tryck med en hammare tills bump nyckel lyfter stiften inne i låset, låsa upp dörren. Enligt lockpickshop.com, bump nycklar arbetar på pin tumbler-typ lås och grop lås. För grop stil lås, kan du köpa en grop pistol. Dimple vapen kommer med flera storlekar av bump nycklar och göra dyrkning processen enklare. För lås stift dricksglas, kan du också köpa en speciell hammare gjord speciellt för bump nycklar.
Den bigeasy och bigeasy Loop

bigeasy dyrkning verktyg fungerar ungefär som en Slim Jim. Den bigeasy är en tunn plastbit som du kan glida från toppen av fönstret för att nå låset inuti en bil och dra låset uppåt. Den bigeasy Loop fäster bigeasy dyrkning verktyg. Det är en liten plast loop som tillåter dig att ta på bilens dörrhandtag och öppna dörren från insidan, så att du kan låsa bilen dörrar med lås tryckknapp.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72970.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.