Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur du ändrar dörrhandtagen på en Jeep Cherokee

Du kan ta bort och ersätta den utanför dörren handtaget på din Jeep Cherokee bör det bli skadad eller trasig. Handtaget är gjort av ett polyetylen material och är fäst till dörren från insidan. Replacement handtag finns tillgängliga från återförsäljare men också kan anskaffas användas från rädda varv och som reproduktion delar från flera webbutiker. Du kan byta handtag med grundläggande handverktyg, och de flesta hem mekaniker kan utföra denna uppgift på uppfarten eller i garaget. Saker du behöver
Fönstervev borttagningsverktyg
stjärnskruvmejsel
Trim pinne eller liten bända Tool Review Metric Hylsnyckelsats Flighter Long hanteras tänger
Visa fler instruktioner
Ta bort handtaget
1

Ta bort handtaget fönster vev med hjälp av en vev verktyg handtag bort att skjuta spärren utanför fönstret regulator axeln bakom handtaget. Spara klippet som du kommer att behöva det för att sätta ihop veven senare.
2

Leta upp och ta bort de tre skruvarna i den inre dörrpanel med en stjärnskruvmejsel. Det finns en i trimplatta runt insidan dörrhandtag, en i armstödet, och en i den övre delen av armstödet där instegshandtaget ligger. Addera 3

bort innerdörrpanelen från dörren med ett trim pinne eller liten brytjärnet att poppa loss från push-in clips. Det finns fyra clips längs den nedre kanten och tre längs varje sida för totalt 10 klipp på panelen.
4

Avlägsna ångspärr på insidan av dörren. Peel det tillbaka långsamt från butyl-tätningsmedel som håller den till dörren. Försök att inte slita ångspärr eller måste du byta ut den för att hålla vatten och luft från att komma in genom tår.
5

Leta muttern på baksidan av dörren handtaget på insidan av dörren. Ta det med en hylsa och spärrskaft, ta sedan bort handtaget-till-spärr spö med ett par långa hanteras tång. Leta upp och ta bort den främre muttern med en hylsa och spärrskaft, ta sedan bort handtaget från utsidan av dörren. Addera Installera handtaget
6

Placera handtaget på utsidan av dörren. Fäst främre montera muttern på tappen på handtaget från insidan dörren.
7

Anslut spärren till hantera staven till frisläppningsarmen på nya handtaget från insidan dörren. Du kan använda en uppsättning av långa hanteras tång för att fästa stången i klämman om det gör det lättare för dig.
8

Montera bakre muttern på tappen på handtaget från insidan dörren och dra åt Både fram och bak nötter med en socket och ratchet. Dra inte åt muttrarna eller du kan skada handtaget eller plåt av dörren.
9

Placera ångspärr på plats igen, sticker tillbaka till butyl lim på dörren. Montera den inre dörrpanelen genom att rada upp push-in kontakter längs kanten och skjuta dem tills de låses i hålen på dörren.
10

Montera de tre skruvarna i dörrpanelen och dra åt dem med en stjärnskruvmejsel. Dra inte åt skruvarna för hårt eller du kommer att spricka på plasten trim arbete som de kör igenom.
11

Skjut fönstret vev tillbaka till fönstret regulator axeln och installera snapin klippet genom att trycka den på axeln med en skruvmejsel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71835.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.