Svenska Bil >> Auto Repair >> Bil Förrätter >> Content

Hur identifiera Automobile Starter Problem

Bilens starter är en av de mest kritiska delarna. Det startar motorn, och att processen i sin tur laddar bilens batteri. Din starter är en liten, kraftfull elmotor. När din starter dör, kommer bilen inte att starta. Några enkla observationer kan berätta varför din bil inte startar, och ibland kan det ha något att göra med din starter. Saker du behöver
Bil Handbok
Skiftnycklar
Car Jack
ohmmeter
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera bilens instrumentbräda och ljus. Om de inte är på eller är svaga, kan batteriet vara dött eller i behov av en avgift. Detta kommer att ge startmotorn kraft den behöver för att starta fordonet. Kontrollera din handbok för hänvisningar till detta tillstånd
2

Försök att starta motorn och strålkastarna är på,. Om de går ut, det är nog en dålig elektrisk anslutning. Rengör batteriets anslutningar. Ta bort korrosion och andra oxider kring batteriernas positiva och negativa kontakter.
3

Kontrollera lamporna under ditt försök att starta motorn. Om lamporna tappar i intensitet, är ett lågt batteri förmodligen frågan. Ladda batteriet och börja om igen.
4

Lyssna på ljuden under ditt försök att starta motorn. Om lamporna lyser men inget händer, undersöka tändsystemet och parkeringssystem. Varje kan ha en switch-relaterade fel.
5

Lyssna på ljuden under ditt försök att starta motorn. Ett högt ljud hörs från startmotorn betyder att det inte är korrekt inställd. Kontrollera positionen för startmotorn för korrekt placering. Detta är ett särskilt dåligt skick som felaktig placering kan orsaka trasiga tänder på din starter svänghjul och andra skador.
6

Lyssna på startmotorn under ditt försök att starta motorn. Klicka under start innebär solenoidkretsen har misslyckats. Byt solenoidkretsen.
7

Ta ut ur bilen med skiftnycklar. Kontrollera att inga öppna kretsar finns inne i startmotorn. Kontrollera startapparaten med en ohmmeter för att kontrollera att det inte finns några öppna kretsar. En öppen krets innebär startmotorn har en total elektriska fel på grund av ledningar. Om startmotorn har misslyckats elektriskt på detta sätt ersätta den. Om du måste jack upp din bil, Observera alla rekommenderade säkerhetsföreskrifter.
8

Undersök borstar och svänghjul starter för defekter. Om dessa delar är defekta, kan de bytas ut.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/car-starters/63302.html

Previous:
Next:

Bil Förrätter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.