Svenska Bil >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Hur Dra en främre stötfångare på en 2006 300C SRT8

Dra den främre stötfångaren på Chrysler 300C SRT8 kan vara nödvändigt om du behöver reparera kroppen av bilen efter en kollision. I många fall, när man hänvisar till att dra stötfångaren, är en hänvisning till avlägsnande av den främre stötfångaren locket och inte stötfångaren själv. Men när stötfångarhöljet tas bort, kan du fortsätta att ta bort stötfångaren själv, om det behövs. Saker du behöver
Wrench
stjärnskruvmejsel
Assistent Review Drill
Hylsnyckel
Visa fler instruktioner
1

Koppla från Chrysler 300C SRT8 negativa batterikabeln med en skiftnyckel. Lämna huven öppen och vänta 15 minuter för Airbag-systemet för att avväpna.
2

Inspektera området stötfångarhöljet framför framhjulen. Du ser tre skruvarna på varje sida. Ta bort dem.
3

Gå till området under den främre stötfångarhöljet. Du hittar nio skruvarna på stötfångarhöljet undersida. Ta bort de nio skruvarna bort då panelen de är monterade på.
4

Ta krysskruven från den vänstra kanten av gallret. Ta bort de fyra skruvarna från mitten av gallret.
5

Dra stötfångaren täcka upp, börjar med endera sidan. För bästa resultat, har en assistent hjälpa dig. Bakom stötfångarhöljet, hittar du två anslutningar. En är för däcktryck övervakningssystem och den andra är för strålkastarspolare, om sådan finns. Koppla de två anslutningarna och flytta stötfångarhöljet åt sidan.
6

Inspektera stötfångaren. På varje sida hittar du fyra punktsvetsar. Dessa fläckar visas som en annan nyans av metall än resten av stötfångaren. Bakom dessa svetsar stötfångaren monteringsskruvar.
7

Borra upp punktsvetsar med en borr för att exponera de fyra bultar på varje sida. Ta bort fästbultarna medan en assistent stöder stötfångaren för dig. Ta bort stötfångaren från 300C.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/body-shops/62882.html

Previous:
Next:

Body Shops

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.